reklama
.Asha.
Fanka BB :)
Panika bo cycki nie bolą? Mnie bolały do soboty i teraz prawie wcale, nie martw się [emoji4] ja akurat wczoraj miałam wizytę i wszystko jest okWczoraj miałam w miarę spokojny dzień, a dziś znów panika. Wstałam rano, cycki znów mniej bolą, jutro wizyta.
Nooo, bo ja sobie na siłę szukam objawów. Dwie ciążę mi się nie rozwijały, trzecia obumarła, a od początku była o jakieś 2 tygodnie młodsza, więc mam schizę. Tym razem po raz pierwszy ciąża z usg była dokładnie w takim samym wieku jak z OM.Panika bo cycki nie bolą? Mnie bolały do soboty i teraz prawie wcale, nie martw się [emoji4] ja akurat wczoraj miałam wizytę i wszystko jest ok
wierzewmarzenia5
nie pije kawy, ani herbaty. Kawy nie pije już od roku, ale herbata to moja miłość, na szczescie mdli mnie po niej strasznie teraz, to nie jest tak mi zle z tymDzień dobry dziewczyny [emoji4] trzeba skorzystać z chwili spokoju zanim synowie wstaną i napić się kawy w ciszy. Pijecie nadal kawę? Ja i tak piję słaba z mlekiem i jedna dziennie więc chyba przy tym zostanę.
Co do ketonów to ja jestem ciekawa czy mi wyjdą, zwłaszcza, że ograniczam węglowodany
.Asha.
Musi być dobrze! Trzymam kciuki [emoji4] zwłaszcza, że teraz jest inaczej. Ja od piątku nie wiedziałam czy mam się cieszyć po teście czy nie przez te krwawienia, byłam przerażona, na szczęście wg lekarza wszystko jest dobrze i serduszko bije prawidłowo. Ale co się strachu już na jadłam to mojeNooo, bo ja sobie na siłę szukam objawów. Dwie ciążę mi się nie rozwijały, trzecia obumarła, a od początku była o jakieś 2 tygodnie młodsza, więc mam schizę. Tym razem po raz pierwszy ciąża z usg była dokładnie w takim samym wieku jak z OM.
wierzewmarzenia5
mnie tez już bolą, albo nie bolą, mdłości tez już raz są raz nie, a jeszcze tydzien temu były cały czas, mam 9+4 dzisPanika bo cycki nie bolą? Mnie bolały do soboty i teraz prawie wcale, nie martw się [emoji4] ja akurat wczoraj miałam wizytę i wszystko jest ok
wierzewmarzenia5
spokojnie, owulacja może się przesunąć, ja np nie mam owulacji ok 14dn cyklu tylko 21 miałam i mam ciąże młodsza o ok 7-9 dni przez to, jak dzidzia silna to da rade sobieNooo, bo ja sobie na siłę szukam objawów. Dwie ciążę mi się nie rozwijały, trzecia obumarła, a od początku była o jakieś 2 tygodnie młodsza, więc mam schizę. Tym razem po raz pierwszy ciąża z usg była dokładnie w takim samym wieku jak z OM.
Paradoksalna
Mnie co rano nie bolą a pod wieczór przy każdym najmniejszym ruchu okropna tkliwościWczoraj miałam w miarę spokojny dzień, a dziś znów panika. Wstałam rano, cycki znów mniej bolą, jutro wizyta.
Też uwielbiam herbatę i nie mogę jej pić przez mdłościnie pije kawy, ani herbaty. Kawy nie pije już od roku, ale herbata to moja miłość, na szczescie mdli mnie po niej strasznie teraz, to nie jest tak mi zle z tym
reklama
Podziel się: