reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

Hej dziewczyny podczytuje Was od początku. Ale bałam się napisać że wzgledu na moje przejścia syn 19lat i 3 poronienia wszystkie zatrzymane w 7 tyg ostatnie poronienie październik 2020.Obecnie jestem w 7 tyg i strach ogromny wizyta 19 maja termin na 25 /26 grudzień. Trzymam za Was wszystkie kciuki i pozdrawiam z całego ❤

reklama
Hej dziewczyny podczytuje Was od początku. Ale bałam się napisać że wzgledu na moje przejścia syn 19lat i 3 poronienia wszystkie zatrzymane w 7 tyg ostatnie poronienie październik 2020.Obecnie jestem w 7 tyg i strach ogromny wizyta 19 maja termin na 25 /26 grudzień. Trzymam za Was wszystkie kciuki i pozdrawiam z całego ❤

Teraz zobaczysz ze słońce się do was uśmiechnie i będziesz miała w grudniu najlepsze święta w życiu 🥰 życzę tego tobie z całego serduszka 🥰🤰🏼❤️

a masz jakieś leki tym razem? Moze jest jakaś błaha przyczyna tych poronień?

Cześć dziewczyny, ja również będę rodzic w grudniu mam nadzieje,ze wszystko się uda, bez żadnych komplikacji 😉 Jest to moja pierwsza ciąża i trochę się tym stresuje….Termin mam na 7.12 ☺️ A od jakiś 3 tyg. uporczywe mdłości i wymioty, a od wczoraj straszne zawroty głowy ( większość dnia spędzam w łóżku i mam straszne wyrzuty sumienia,ale nie jestem w stanie nic więcej robić 😔), ale wiadomo oby wszystko było dobrze to i dam radę to wytrzymać 😉 Pozdrowienia i miłego dnia!

Cześć dziewczyny, ja również będę rodzic w grudniu mam nadzieje,ze wszystko się uda, bez żadnych komplikacji 😉 Jest to moja pierwsza ciąża i trochę się tym stresuje….Termin mam na 7.12 ☺️ A od jakiś 3 tyg. uporczywe mdłości i wymioty, a od wczoraj straszne zawroty głowy ( większość dnia spędzam w łóżku i mam straszne wyrzuty sumienia,ale nie jestem w stanie nic więcej robić 😔), ale wiadomo oby wszystko było dobrze to i dam radę to wytrzymać 😉 Pozdrowienia i miłego dnia!
Kochana ja również 7.12 :) jutro wybija 10+0, wizyta kolejna za tydzień :) wymioty, mdłości rowniez od ok 3 tygodni i ciągle zmęczenie 🙊

reklama
Do góry