reklama
Tinulka
Moderator
Poczytałam w internecie i obecnie jednak nie jest może aby partnera cię zgłosił do ubezpieczenia. Przepraszam że wprowadziłam Cię w błądNa NFZ?
wierzewmarzenia5
Fanka BB :)
ja 24pappa a 31 prenatalne usgJakoś inne ciąże nie przypominam sobie żebym się tak stresowała a teraz to bardzo
Trzymam kciuki za ciebie
wierzewmarzenia5
Tez wam widać już brzuszki powoli?
Ja dzis 9+3, mdłości powoli ustają, tylko rano i wieczorem jest ciezko, ale nie tak jak 6,7,8 tydzien gdzie plackiem leżałam całe dnie, mam nadzieje, ze to już czas, żeby mijały powoli, wam tez mijają powolutku?
Ja dzis 9+3, mdłości powoli ustają, tylko rano i wieczorem jest ciezko, ale nie tak jak 6,7,8 tydzien gdzie plackiem leżałam całe dnie, mam nadzieje, ze to już czas, żeby mijały powoli, wam tez mijają powolutku?
Ewelina @
ja 24pappa a 31 prenatalne usg
Fajnie ze jest nas tutaj więcej i możemy na siebie liczyć pewnie do końca ciąży się okaże ze strach ma wielkie oczy .... wycierpieliśmy już tyle ze teraz czas na dobre wieści i tego się trzymam
Tinulka
Moderator
Możesz wziąć zwolnienie jeśli jesteś na KRUS ale to śmieszne pieniądze 10 zł za każdy dzień zwolnienia. Za miesiąc dostaniesz 300 zł.Laski czy my coś mamy załatwić? Jeśli jestem na KRUS to żadnych zwolnień nie daje ale czy np do jakiejś położnej się trzeba zapisać,coś gdzie zgłosić? Bo ja to tak tylko wizyty u gina o tyle narazie. Szpital to chyba potem przed porodem..jakoś narazie do kolejne wizyty nie myślę o niczym bo wydaje mi się za wcześniej i na wyprawkę i remont i w ogóle jest we mnie maluszek i tyle.
Ja w trakcie ciąży nie chodziłam do położnej tylko do lekarza, a szpital to jak odeszły mi wody pojechałam, przed porodem nie odwiedzam oddziału ginekologiczno- położniczego
PaulinaSol
u mnie dzis lepiej. Zjadłam śniadanie czyli mleko z płatkami i wypilam jeszcze dodatkowy 1l. Jak ja do tej pory żyłam bez tego mleka. Jest mi nie dobrze ale bez sensacji. Dziś mamy imprezę u teściów i trochę się martwię czy nie usnę przy stole bo nad drzemkami nie umiem zapanować.Tez wam widać już brzuszki powoli?
Czekam na dobre wieści z dzisiejszych wizyt.
ja tez dwa tygodnie około , damy radeBoże za 2 tyg mam badania prenatalne
Zaczynam się trochę stresować
PaulinaSol
moja córka skończyła 12 lat a ja ciągle się o coś boję to chyba już nigdy nie minieFajnie ze jest nas tutaj więcej i możemy na siebie liczyć pewnie do końca ciąży się okaże ze strach ma wielkie oczy .... wycierpieliśmy już tyle ze teraz czas na dobre wieści i tego się trzymam
reklama
Podziel się: