reklama
Moja znajoma robiła Pappa przed USG prenatalnym i tam poszła z wynikiem. Ja Pappy nie będę robić.Dziewczyny, a robicie test pappa? Na prenatalne Idę 21.05, ale właśnie nie wiem jak to wygląda z tym pappa?
Jak dzisiejsze wizyty?
Ewelina @
Fanka BB :)
Dziewczyny, a robicie test pappa? Na prenatalne Idę 21.05, ale właśnie nie wiem jak to wygląda z tym pappa?
Tez mam 1 raz wiec nie wiem
czekamnaskarb
U mnie podobno jak robią USG na prenatalnych to od razu test pappaDziewczyny, a robicie test pappa? Na prenatalne Idę 21.05, ale właśnie nie wiem jak to wygląda z tym pappa?
Marchewka20
Zaciekawiona BB
Witam was z terminem na 6 grudnia, za mną już masakrycznych 12 tygodni. Co bym nie zjadła i tak kończy się to rano czy wieczór bez znaczenia.
Dziś odebrałam wyniki badań i trochę zaczęłam się martwić. Z krwi w sumie wyniki nie są jakieś źle ale mocz.... Napewno jest jakaś infekcja lub coś. Ale bardziej mnie martwi że toxoplasma igg ii wyszła 15 a normą jest do 8. Któraś też tak miała ?
Dziś odebrałam wyniki badań i trochę zaczęłam się martwić. Z krwi w sumie wyniki nie są jakieś źle ale mocz.... Napewno jest jakaś infekcja lub coś. Ale bardziej mnie martwi że toxoplasma igg ii wyszła 15 a normą jest do 8. Któraś też tak miała ?
elinaa83
Trafiłaś teraz na taka grupę gdzie maluszki zostają i koniec kropka mów to maleństwu cały czas
Ze czekamy na
Mój lekarz mówi do mnie ,że musi być dobrze i tego się trzymam nawet dziś jak byłam po skierowanie na prenatalne to też tak mówił Jest nadzieja w końcu to grudzieńTrafiłaś teraz na taka grupę gdzie maluszki zostają i koniec kropka mów to maleństwu cały czas
Ze czekamy na niego
wierzewmarzenia5
igg to przeciwciała, czyli mogłaś przechorował, ale zrobiłabym igm toxo dodatkowo, żeby sprawdzić, czy aktualnie jej nie maszWitam was z terminem na 6 grudnia, za mną już masakrycznych 12 tygodni. Co bym nie zjadła i tak kończy się to rano czy wieczór bez znaczenia.
reklama
A czy to nie znaczy, że przeszłaś już toksoplazmozę i masz przeciwciała?Witam was z terminem na 6 grudnia, za mną już masakrycznych 12 tygodni. Co bym nie zjadła i tak kończy się to rano czy wieczór bez znaczenia.
Podziel się: