reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

Mnie ostatnio tak lekarz nastawił, że nie biorę pod uwagę, że może być źle. Jest dobrze i jestem szczęśliwa. 😘

reklama
Dziewczyny, a robicie test pappa? Na prenatalne Idę 21.05, ale właśnie nie wiem jak to wygląda z tym pappa?

Tu mam rozpiskę od lekarza dot. Badań

Załączniki

• IMG_20210510_142105468.jpg
    IMG_20210510_142105468.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 72
Witam was z terminem na 6 grudnia, za mną już masakrycznych 12 tygodni. Co bym nie zjadła i tak kończy się to 🤮 rano czy wieczór bez znaczenia.
Dziś odebrałam wyniki badań i trochę zaczęłam się martwić. Z krwi w sumie wyniki nie są jakieś źle ale mocz.... Napewno jest jakaś infekcja lub coś. Ale bardziej mnie martwi że toxoplasma igg ii wyszła 15 a normą jest do 8. Któraś też tak miała ?

Trafiłaś teraz na taka grupę gdzie maluszki zostają i koniec kropka 😊🤰🏼😅 mów to maleństwu cały czas ☺️
Ze czekamy na

Trafiłaś teraz na taka grupę gdzie maluszki zostają i koniec kropka 😊🤰🏼😅 mów to maleństwu cały czas ☺️
Ze czekamy na niego ❤️🤰🏼
Mój lekarz mówi do mnie ,że musi być dobrze i tego się trzymam 😁 nawet dziś jak byłam po skierowanie na prenatalne to też tak mówił 😉 Jest nadzieja w końcu to grudzień 🥰

Witam was z terminem na 6 grudnia, za mną już masakrycznych 12 tygodni. Co bym nie zjadła i tak kończy się to 🤮 rano czy wieczór bez znaczenia.
Dziś odebrałam wyniki badań i trochę zaczęłam się martwić. Z krwi w sumie wyniki nie są jakieś źle ale mocz.... Napewno jest jakaś infekcja lub coś. Ale bardziej mnie martwi że toxoplasma igg ii wyszła 15 a normą jest do 8. Któraś też tak miała ?
igg to przeciwciała, czyli mogłaś przechorował, ale zrobiłabym igm toxo dodatkowo, żeby sprawdzić, czy aktualnie jej nie masz:)

reklama
A czy to nie znaczy, że przeszłaś już toksoplazmozę i masz przeciwciała?

Do góry