Sayurii
Fanka BB :)
A jak wyglądają Wasze bobaski na różnych etapach? Ja zachowuje każde zdjęcie, bo dopiero w 4 ciąży dane mi było zobaczyć żywego maluszka. Mam nadzieję że tak już zostanie do końca.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przede wszystkim dużo pic. Teraz nie mige wmusić w siebie warzyw ani owoców bo to tez pomaga. No i suszone owoce np moreleDziewczyny pomocy! Jakie macie sprawdzone sposoby na zaparcia w ciąży? Mam wrażenie, że mój metabolizm przestał działać...
Ja 26.12 z moich wyliczeń. Ale spodziewam się urodzić koło 15.12 się okaże.Bardzo proszę o podanie daty porodu, albo z USG albo z kalkulatora.
Jakoś wymyślimy jak dokonać edycji pierwszego posta.
1.12
2.12.
3.12 Atena37. Nik__ola
4.12
5.12
6.12
7.12
8.12
9.12
10.12
11.12
13.12
14.12
15.12
16.12
17.12
A nie masz przypadkiem krwiaka? Powinnas dostac w takim przypadku nakaz odpoczywania i leki.Witam od środy mam brązowe plamienia. Pojawił się też dwa razy śluz z krwią. Byłam na USG w środę i wczoraj z maleństwem wszystko ok serduszko bije.
Teraz miał na papierze tak jakby skrzep w śluzie. Był bardzo ciemny brązowy prawie czarny. Wg lekarzy wszystko jest dobrze szyjka prawidłowa. Czy możliwe że jakieś naczynko krwawiło i teraz się zagoiło i dlatego wypadl taki skrzep? Szukam przyczyny i już wariuje
Miałam krwiak ale w USG 21.04 już go nie było. Leżę odpoczywam i mam luteinę 2*1.A nie masz przypadkiem krwiaka? Powinnas dostac w takim przypadku nakaz odpoczywania i leki.
No ja też jakaś zadowolona nie jestem. Wszystko mnie irytuje, płacze po kątach...Ja poza lekkim bólem piersi co jakiś czas i ogólnym wkurzeniem nie mam żadnych objawów. No i jeszcze lenistwo.
Tez mam takie wspomnienie z cc... Ogólnie cesarka nagła, brak postępu porodu, potem się okazało, ze jakby mnie tam trzymali i na sile kazali urodzić naturalnie to dziecko takie duże, ze dziś by nas tu nie było...Hmm nie przeżyłam naturalnego porodu ale moja pierwsza cesarka była traumatyczna bo znieczulenie w kręgosłup nie zadziałało zaczęli mnie ciąć a ja wszystko czułam dopiero jak zaczęłam kopać nogami z bólu to szybko dali mi znieczulenie ogólne także nie za fajnie
suszone śliwki popijane ciepła wodaDziewczyny pomocy! Jakie macie sprawdzone sposoby na zaparcia w ciąży? Mam wrażenie, że mój metabolizm przestał działać...