reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
mi ta beta wygląda ok. Ja bym chyba poszukała dla spokoju jakiegoś fajnego lekarza który nie bada na czas. Ja skorzystałam ze znanylekarz i po opiniach szukałam. Zapłaciłam sporo ale wszystko zostało mi wyjaśnione i czulam, że kogoś obchodzi nasz los.
No właśnie dlatego na środę umówiłam się do lepszego speca 😁. Ale jestem troszkę już spokojniejsza.

Chodzi o test PAPPA? Rzeczywiście nie ma konieczności go robić. Dużo osób twierdzi że to tylko statystyka 🤔 ja w poprzedniej ciąży robiłam bo na USG wyszło coś nie tak z kością nosową ale na szczęście wszystko jest ok 🙂 moja siostra robiła tylko USG prenatalne 🙂

Nie biorę duphastonu profilaktycznie, a wizyty co 3-4 tygodnie 🙂
O dokładnie tak PAPPA
Ja w pierwszej ciąży też robiłam myślałam że to taki pakiet USG i krew razem

Też macie zakaz na seks 😂 na szczęście na 2 tygodnie 🙈😁
Też dwa tygodnie 🤭 🤭ale teraz moje libido spadło
Pamiętam 40tc a ja chodziłam za mężem i błagałam " wygon ją z mojego brzucha"

reklama
Do góry