reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Wiecie mnie najbardziej martwiło to że jak.by liczyć od ostatniego okresu to przexiez 9 tydzien juz by byl. A wychodzi na to ze jestem dziwnym przypadkiem i zaszlam w ciaze w cyklu w którym nie miałam okresu A owulacji byla😁 i to by pasowalo do 6 tygodnia gdzies
To tak jak u mnie powinien być 6 tydzień a maluch wygląda na 5 🙂

Wiecie mnie najbardziej martwiło to że jak.by liczyć od ostatniego okresu to przexiez 9 tydzien juz by byl. A wychodzi na to ze jestem dziwnym przypadkiem i zaszlam w ciaze w cyklu w którym nie miałam okresu A owulacji byla😁 i to by pasowalo do 6 tygodnia gdzies
Zdarzają się takie przypadki

a potem i tak każde urodzi się jak będzie mu się podobało 🤣

Cześć dziewczyny!
w zeszłym cyklu nie załapałam się do Was i już się podłamałam a od wtorku takie cuda się dzieją! Na betę ide we wtorek chociaż się zastanawiam czy to konieczne? Każda z Was sprawdzała przyrost? Chce sobie odjąć tego stresu i czekania na wyniki... termin początek stycznia ale kto wie... pozwolę sobie Was podglądać i czasem odezwać, ok? Fajnie widzieć to co się dzieje trochę później ❤️

Załączniki

• IMG_6884.jpg
    IMG_6884.jpg
    66,6 KB · Wyświetleń: 58
Cześć dziewczyny!
w zeszłym cyklu nie załapałam się do Was i już się podłamałam a od wtorku takie cuda się dzieją! Na betę ide we wtorek chociaż się zastanawiam czy to konieczne? Każda z Was sprawdzała przyrost? Chce sobie odjąć tego stresu i czekania na wyniki... termin początek stycznia ale kto wie... pozwolę sobie Was podglądać i czasem odezwać, ok? Fajnie widzieć to co się dzieje trochę później ❤️
jasne 😉 gratulcje 🥰🥰🥰

reklama
Hej dziewczyny, czy wam tez się tak ciężko śpi ? 😒 W dzień zero mocy, przychodzi 22- padam. Ale śpię godzinę, może dwie i później się męczę, łóżko nagle niewygodne, miejsca nie mogę znaleść, mam wrażenie, ze węch mi się zaostrza bo czuję np zapach zupy, która gotowała się na obiad 😅 oczywiście nikt inny nic nie czuje... jak już zasnę to budzę się co 30 min z koszmarami... w międzyczasie zaczynam robić się głodna i zaczynają się mdłości. W nocy zamiast odpoczywać to się męczę 😔

Do góry