reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

Z ciekawości sprawdziłam 8 letniego syna, faktycznie wychodził syn 🤣 teraz mówi mi że dziewczynka 🤣 z jednej strony fajnie mieć dziewczynkę bo ciuszki różowe i czesanie włosów ale z drugiej strony chłopcy są łatwiejsi w wychowaniu 🤣🤣🤣🤣

reklama
Mi wychodzi dziewczynka 😄 jest jeszcze taka wróżba z łańcuszka i obrączki ? Jakoś tak 🤔 w niej wychodzi ilość dzieci i płeć 😄 mi wyszły 4 dziewczynki, mój mąż to samo 🤣🤣 przez te wszystkie „wróżby” zanim jeszcze byłam w ciąży już byłam nastawiona na dziewczynkę 😅😂 oczywiście wszystko z przymrużeniem oka, bardziej dla zabawy ✌🏼

reklama
Jest pęcherzyk, jest zarodek i jest nawet serduszko <3 następna wizyta za 10 dni a ja postaram się nie zwariować :) CRL 4,4mm
Cieszę się, gratuluję. Ja idę w czwartek, trochę się boję, ale nie mogę się doczekać.
Dziś rano obudziłam się i myślę, że tak dobrze dawno się nie czułam. Wstałam z łóżka i czar prysł, żołądek dał się we znaki. Wczoraj byliśmy u szwagra na urodzinach, dojechaliśmy ok. 19.30, o 20.00 już marzyłam o pójściu spać. Dowiedzieliśmy do 21.30, czułam się jak po jakimś weselu całonocnym. 😏

Do góry