reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Mi wychodzi dziewczynka 😄 jest jeszcze taka wróżba z łańcuszka i obrączki ? Jakoś tak 🤔 w niej wychodzi ilość dzieci i płeć 😄 mi wyszły 4 dziewczynki, mój mąż to samo 🤣🤣 przez te wszystkie „wróżby” zanim jeszcze byłam w ciąży już byłam nastawiona na dziewczynkę 😅😂 oczywiście wszystko z przymrużeniem oka, bardziej dla zabawy ✌🏼
Też miałam robioną taką wróżbę haha, ciekawe czy się sprawdzi 😀😀

Jest taki chiński kalendarz płci, ale to raczej dla zabawy. Mi z pierwszą ciąża się sprawdziło ale już bratowej nie, ale zabawa jestem wesołą.

Tutaj masz linka

Jest taki chiński kalendarz płci, ale to raczej dla zabawy. Mi z pierwszą ciąża się sprawdziło ale już bratowej nie, ale zabawa jestem wesołą.

Tutaj masz linka

Mnie wychodzi dziewczynka. No zobaczymy hihi

Dużo do nadrabiania postów... mi z chińskiego wychodzi dziewczynka, chcielibyśmy druga dziewczynkę, ale czuje ze jest chłopiec. Zupełnie inne smaki mam i samopoczucie.
od kilku dni zaczęły mi się mdłości coraz mocniejsze, po kawie mecze się kilka godzin, jutro już nie wypije... a dziś znów wróciła biegunka :( w poprzednich nie miałam takich biegunek. Ginekolog mówiła, ze to nie bardzo jak jest i czy się czymś nie stresuje. Ale bez przesady w poprzedniej ciąży miałam stresy jak nigdy w życiu a biegunki nie miałam. Miała któraś bądź ma?

Z chińskiego wyszedł mi chłopiec. Sprawdziłam z ciekawości termin z pierwszej ciąży i miała być dziewczynka, a jest chłopak. No zobaczymy jak będzie w tym przypadku ;)

reklama
Dużo do nadrabiania postów... mi z chińskiego wychodzi dziewczynka, chcielibyśmy druga dziewczynkę, ale czuje ze jest chłopiec. Zupełnie inne smaki mam i samopoczucie.
od kilku dni zaczęły mi się mdłości coraz mocniejsze, po kawie mecze się kilka godzin, jutro już nie wypije... a dziś znów wróciła biegunka :( w poprzednich nie miałam takich biegunek. Ginekolog mówiła, ze to nie bardzo jak jest i czy się czymś nie stresuje. Ale bez przesady w poprzedniej ciąży miałam stresy jak nigdy w życiu a biegunki nie miałam. Miała któraś bądź ma?
Ja miałam biegunki w pierwszej ciąży teraz nic

Do góry