reklama
Tinulka
Moderator
Cudowna wiadomośćJest pęcherzyk, jest zarodek i jest nawet serduszko <3 następna wizyta za 10 dni a ja postaram się nie zwariować CRL 4,4mm
czekamnaskarb
Fanka BB :)
Też miałam robioną taką wróżbę haha, ciekawe czy się sprawdziMi wychodzi dziewczynka jest jeszcze taka wróżba z łańcuszka i obrączki ? Jakoś tak w niej wychodzi ilość dzieci i płeć mi wyszły 4 dziewczynki, mój mąż to samo przez te wszystkie „wróżby” zanim jeszcze byłam w ciąży już byłam nastawiona na dziewczynkę oczywiście wszystko z przymrużeniem oka, bardziej dla zabawy
As.ia95
Fanka BB :)
I jak Ci wyszło ?Też miałam robioną taką wróżbę haha, ciekawe czy się sprawdzi
Jest taki chiński kalendarz płci, ale to raczej dla zabawy. Mi z pierwszą ciąża się sprawdziło ale już bratowej nie, ale zabawa jestem wesołą.
Tutaj masz linka
Chiński kalendarz płci. Chłopiec czy dziewczynka?
Najdokładniejszy w Polsce kalkulator kalendarza lunarnego. Podobno 700 letni chiński kalendarz pozwala zaplanować płeć dziecka. Czy działa? Sprawdź!www.babyboom.pl
Mnie wychodzi dziewczynka. No zobaczymy hihiJest taki chiński kalendarz płci, ale to raczej dla zabawy. Mi z pierwszą ciąża się sprawdziło ale już bratowej nie, ale zabawa jestem wesołą.
Tutaj masz linka
Chiński kalendarz płci. Chłopiec czy dziewczynka?
Najdokładniejszy w Polsce kalkulator kalendarza lunarnego. Podobno 700 letni chiński kalendarz pozwala zaplanować płeć dziecka. Czy działa? Sprawdź!www.babyboom.pl
Dużo do nadrabiania postów... mi z chińskiego wychodzi dziewczynka, chcielibyśmy druga dziewczynkę, ale czuje ze jest chłopiec. Zupełnie inne smaki mam i samopoczucie.
od kilku dni zaczęły mi się mdłości coraz mocniejsze, po kawie mecze się kilka godzin, jutro już nie wypije... a dziś znów wróciła biegunka w poprzednich nie miałam takich biegunek. Ginekolog mówiła, ze to nie bardzo jak jest i czy się czymś nie stresuje. Ale bez przesady w poprzedniej ciąży miałam stresy jak nigdy w życiu a biegunki nie miałam. Miała któraś bądź ma?
od kilku dni zaczęły mi się mdłości coraz mocniejsze, po kawie mecze się kilka godzin, jutro już nie wypije... a dziś znów wróciła biegunka w poprzednich nie miałam takich biegunek. Ginekolog mówiła, ze to nie bardzo jak jest i czy się czymś nie stresuje. Ale bez przesady w poprzedniej ciąży miałam stresy jak nigdy w życiu a biegunki nie miałam. Miała któraś bądź ma?
reklama
G
gość_AL19
Gość
Ja miałam biegunki w pierwszej ciąży teraz nicDużo do nadrabiania postów... mi z chińskiego wychodzi dziewczynka, chcielibyśmy druga dziewczynkę, ale czuje ze jest chłopiec. Zupełnie inne smaki mam i samopoczucie.
Podziel się: