reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

Mam taką propozycję sprawdźmy sobie według kalendarza z linku który wstawiłam wyżej, po porodzie każda odezwie się i da znać czy płeć dziecka zgadza się z tą z kalendarza.

Mi wg. Kalendarza wychodzi że to dziewczynka.
Mi wychodzi chłopak 🧒 ♥️ pamiętam, że z łańcuszka i obrączki wyszło mi ich trzech 🤭🙈

reklama
Jest taki chiński kalendarz płci, ale to raczej dla zabawy. Mi z pierwszą ciąża się sprawdziło ale już bratowej nie, ale zabawa jestem wesołą.

Tutaj masz linka

U mnie wychodzi chłopiec. Nawet takie przeczucie od początku mam :)
A mam pytanie, wczoraj ginekolog przepisał mi dopochwowo kwas mlekowy na noc (mam przyjmować go włącznie z dopochwową luteiną) i od dziś męczy mnie totalny śluz i lekko zaczyna swędzieć w środku. No tak mokro 😒 ale do meritum - we wtorek mam wizytę i czy brać ten kwas do wtorku czy się wstrzymać? Jak byście doradziły.

Ja mam jutro wizytę o 11.30, mam nadzieję, że pojawi się zarodek, dzisiaj jest 5+5. Chciałabym jutro usłyszeć, że jest wszystko w porządku, że nie ma tej pozamacicznej a torbiele się wchłaniają, bo inaczej czeka mnie szpital.

Załączniki

• IMG_20210425_140459.jpg
    IMG_20210425_140459.jpg
    76,4 KB · Wyświetleń: 35
A ja byłam wczoraj w szpitalu na kroplówce wzmacniającej po tych moich wymiotach... A dzisiaj od rana znowu koncert... Dopiero przed chwilą wszedł rosołek... Najgorsze jest to, że jeśli do jutra mi się nie poprawi to mam się położyć na oddział na parę dni... 😔 Nie chce do szpitala... 😭

Miłego dnia kochane ja tez czuje się lepiej pod względem pęcherza , ale mdłości to są cały czas czy to wieczór czy rano ... po tabletkach się nasilają 🤦🏻‍♀️dobrze mi robi swierze powietrze , szkoda ze ten kwiecień taki do dupy 🥺
Życzę wam spokojnego dnia 🥰

reklama
Do góry