reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny, wg Was ciemnieje?
Test z wczoraj i dzisiaj rana...
Tak boje się pójść jutro na betę...
Wydaje mi się, ze ciemnieje, ale polecam robić zdjęcie testów w tym samym świetle w tym czasie jak jeszcze można odczytywać, bo potem mi osobiście testy robią się wyblakłe a tak mam zdjęcia w tym samym świetle i wyraźnie widać różnice, chociaż z dnia na dzień jest naprawdę subtelna, dzisiaj, gdyby nie wczorajsze zdjęcie to bym pomyślała, ze nie pociemniała, a nawet, ze osłabła, ale nie :) była ciemniejsza :) jutro jak zrobisz, to możesz sobie już porównać ze zdjęciem dzisiejszego bo widać, ze swiezy był na tym zdjęciu :)

f2w33e3k7kzgq5xy.png

Ja tak samo dzwoniłam i oddzwoniła do mnie położna. Jeśli to Twoja pierwsza ciąża to powinni Cie zapisać na badania, pobieranie krwi itd w 8 tygodniu.. jeśli nie jest to pierwsza ciąża to dopiero 12tyg pierwsza wizyta...
To druga ciąża. Właśnie też położna do mnie oddzwonila, I tak jak mowisz, mam teraz czekac na list z datą na scan w 12 tyg ... idziesz prywatnie na usg wcześniej czy bedziesz czekać do 12 tyg ? 🙂

Ja też bym cały dzień przelażała w łóżku. Brak sił. W dodatku miałam incydent z krwawieniem i mam leżeć. Myślicie, że to minie? Nie wyobrażam sobie 9 miesięcy w łóżku przeleżeć. Na razie nie ma brzucha a jak już urośnie to siły wrócą?
Spokojnie 🙂 ja w poprzedniej ciąży miałam duże krwawienie w 12 tyg, leżałam na płasko przez 1 miesiąc siadać to tylko przy jedzeniu mogłam, potem 2 miesiące leżenia w mniejszym rygorze, a potem to nawet na 2 weselach byłam ☺ wszystko będzie dobrze 😊 też mam taki brak sił i trochę mnie to przeraża, mam nadzieję że minie 😃

reklama
Do góry