reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

Hej Dziewczyny
Dłuuugo mnie nie było, ale jak najpierw czułam się normalnie i to było super, tak drugi tydzień jest tragedia. Mdłości, ciężkość w brzuchu, senność. Codzienna walka że sobą, żeby się zwlec z łóżka. Aż mam wyrzuty sumienia, że tylko do Najmlodszego co chwilę mówię "źle się czuję" 🥴🙄😕
To ja jestem najstarsza😳😳 81
Ja jestem 80.
Waga 67.

reklama
Ja też bym cały dzień przelażała w łóżku. Brak sił. W dodatku miałam incydent z krwawieniem i mam leżeć. Myślicie, że to minie? Nie wyobrażam sobie 9 miesięcy w łóżku przeleżeć. Na razie nie ma brzucha a jak już urośnie to siły wrócą?

no to masz trochę gorzej 😕 ale uszka do góry 😉 kiedyś tez nie dbałam o wagę ... zaczęłam dbać o siebie po jakieś 3 lata temu z trenerem na siłowni walczyłam i zgubiłam przez pół roku 20 kg 😆 ale wysiłek taki ze jpd 😅😅😅 za dwa lata tam wrócę a póki co będę tańcować z chodakowska 😀😂😂
No ja właśnie jakoś teraz jak wiem o tej ciąży to chce się ostro wziąć w garść, no zobaczymy, muszę być silna i nie ulegac zachciankom 💪💪💪 Jak się wyglądałam to samolot dało mi kopa! No chce wrócić do starej wagi jak byłam jeszcze młoda, gładka i piękna xD jest taka fajna aplikacja stizzy czy jakoś tak, ja treningów jakomtako nie lubię a tam są treningi w formie tańca wiec myśle, ze coś dla mnie, ale to po ciąży, póki co spacery robię sobie długie no i faktycznie od paru dni pilnuje co jem :)

reklama
Do góry