Miałam jaśniejsze od Ciebie tylko pod odpowiednim kontem można było coś zobaczyć, moja pierwsza beta to było 9,5 a dziś już 7+4, także dobrze będzieDziewczyny, wg Was ciemnieje?
Test z wczoraj i dzisiaj rana...
Tak boje się pójść jutro na betę...
reklama
Dariuszka90
Fanka BB :)
Czekałam na ten komentarzLaski 81 urodził się wcześniej niż 85 i jest o 4 lata starszy też jestem 85
Kątem o rany jak ja piszeMiałam jaśniejsze od Ciebie tylko pod odpowiednim kontem można było coś zobaczyć, moja pierwsza beta to było 9,5 a dziś już 7+4, także dobrze będzie
Idź na Betę. Ja testu robiłam co 2 dni i dopiero była różnica. Beta prawdę Ci powieDziewczyny, wg Was ciemnieje?
Dariuszka90
Ja 90
Nessii_
Tak tak urospet bezpieczny jest, ja biorę cały czas profilaktycznie Jak to mój urolog powiedział ‚równie dobrze można pić herbatkę z pokrzywy’13/4 dopiero poczekam kilka dni, wzięłam urosept ponoć można i zobacze
A wiadomo co było przyczyną tego krwawienia? U mnie nie wiadomo. Lekarz mówi, że wszystko ok tylko mam leżeć.Spokojnie ja w poprzedniej ciąży miałam duże krwawienie w 12 tyg, leżałam na płasko przez 1 miesiąc siadać to tylko przy jedzeniu mogłam, potem 2 miesiące leżenia w mniejszym rygorze, a potem to nawet na 2 weselach byłam ☺ wszystko będzie dobrze też mam taki brak sił i trochę mnie to przeraża, mam nadzieję że minie
Nessii_
Zostaw już te testy w spokoju i sprawdź betę wtedy wszystko będzie jasneDziewczyny, wg Was ciemnieje?
W jakimś teście będziesz miała mniej barwnika niż w poprzednim i się będziesz tylko niepotrzebnie przejmowała, że jest bledsze kreseczka
reklama
Nie stresuj się, myślę że to tak będzie raz mocniej raz słabiej czuć.Dziewczyny, przestały mnie boleć piersi, mam dużo mniejsze mdlosci niż w poprzednich dniach... To już jest koniec prawda? Plamienie się skończyło.
Podziel się: