Ja tez 91Czy będę jedną ze starszych? 91
reklama
Super Ewelina ja w środę idę na 2 wizytęKochane mamusie byłam no i powiedział ze dobrze ze powiedziałam prawdę , podziękował mi za szczerość wiec dał mi badania założył swoją kartę .... i mam przyjść na dwa tyg teraz jestem szczeliwa bo zadbał o mnie jak powinien ... dzidzia rośnie
Ewelina @
Fanka BB :)
nie bo ja jestem 85 są jakieś nagrody ?To ja jestem najstarsza 81
Ewelina @
a ile masz wzrostu bo ja 180 wiec takiej tragedii nie ma jeszcze ....Borze zielony, zazdroszczę, ja będę startować z wagą 88... strasznie przytyłam przez kwarantannę, aż płakać mi się chce... żebym tylko nie przytyła zbędnych kilogramów w tej ciąży... żeby przybyło tylko tych niezbędnych (łożysko, płyny, dzidzia)... załamie się jak będę jeszcze grubsza
Ja też już po wizycie . Wszytsko w jak najlepszym porządku. Fasolka ma 1.33 cm wychodzi ze jest 7 tydzień 4 d. Serduszko ładnie bije. Karte ciąży założy mi dopiero na następnej wizycie. Jestem już troszkę spokojniejsza.
Ja jestem rocznik 94.
Trzymam za nas wszyskie kciuki.
☺
Ja jestem rocznik 94.
Trzymam za nas wszyskie kciuki.
☺
Paradoksalna
Jestem gruba i niska... 167 ale piersi mam gigantyczne, to chociaż w miarę proporcjonalnie, ale no gruba i niska sama się tak zapuściłem... kiedyś miałam bulimię, całe życie jakieś zaburzenia odżywienia, zajadanie stresów i takie tam... co jakiś czas cierpię na brak apetytu, wtedy schodzę do 11 kg w dwa miesiące a potem znowu rośnie waga i rośnie... masakra jakaś... terapia mi nie pomaga w tym, już nie wiem co robića ile masz wzrostu bo ja 180 wiec takiej tragedii nie ma jeszcze ....
Ja jestem 84 . Moja 4 ciaza aleee 2 porody póki coTo ja jestem najstarsza 81
Ja jestem 84 . Moja 4 ciaza aleee 2 porody póki co
reklama
Podziel się: