ja tak samoTo ja chyba najmłodsza! 97
reklama
Ja przyjęłam awans 1.04 a w święta pozytywny test Przez stres idę od soboty na zwolnienie więc jutro ostatni dzień na nowym stanowiskuja również 97
W sumie to żadna z Was mi nie odpowiedziała na moje pytanie dzisiaj z rana, co do L4 ale generalnie w trakcie dnia się dowiedziałam, ze będę miała pod sobą nowy team i nagle z 17 osób robi mi się 54... Generalnie się zgodziłam na to, przyjęłam propozycje, ale w pracy nic nie wiedza o ciąży, wiec teraz jak pomyśle o tym, ze jednak będzie większy stres i większa odpowiedzialność, to chyba poproszę lekarza o L4 wcześniej... a zawsze mówiłam, ze w związku z moim pracoholizmem to chyba z laptopem na porodówce wyląduje jednak życie weryfikuje
Też 97!
Aksamitka28
Fanka BB :)
Ja też 93A no właśnie, jakie tu mamy roczniki? ja jestem 93
madzialenka89
89Czy będę jedną ze starszych? 91
Na moje mocniejsza kreskaDziewczyny, wg Was ciemnieje?
Test z wczoraj i dzisiaj rana...
Tak boje się pójść jutro na betę...
monnkej
Dziękuje ze rzuciłaś okiem, jutrzejszy test poranny myśle więcej powieNa moje mocniejsza kreska
Aleksandra!
super i bez problemu dostałaś L4 ze wzgledu na stres?Ja przyjęłam awans 1.04 a w święta pozytywny test Przez stres idę od soboty na zwolnienie więc jutro ostatni dzień na nowym stanowisku
Też 97!
madzialenka89
Zaczynamy z podobna waga dziś się zastanawiałam czy na USG się przebija przez mój tłuszcz na brzuchu żeby było coś widać ;pBorze zielony, zazdroszczę, ja będę startować z wagą 88... strasznie przytyłam przez kwarantannę, aż płakać mi się chce... żebym tylko nie przytyła zbędnych kilogramów w tej ciąży... żeby przybyło tylko tych niezbędnych (łożysko, płyny, dzidzia)... załamie się jak będę jeszcze grubsza
reklama
As.ia95
95A no właśnie, jakie tu mamy roczniki? ja jestem 93
Podziel się: