No nie, ja jestem 85To ja jestem najstarsza 81
reklama
Aleksandra!
Fanka BB :)
za 4 tygodnie mam wizytę, wiec zapytam lekarza co myśli, jednak wolałabym unikać stresu i odpocząć korporacja w branży logistycznej - takie typowe Shared Services CenterWooooow! To ogromny awans! Podwójne gratulacje w takim razie ale nooo, to jest ogromna odpowiedzialność już, tez bym wcześniej poszła na L4 albo jednak zrezygnowała bo skoro i tak zaraz L4 i poród to po roku macierzyńskiego wolała bym zacząć od płytszej wody Szacun, ze w tym wieku jesteś przełożoną i to z tyloma podwładnymi! a w jakiej branży pracujesz jeśli można spytać.
Ewelina @
no to tak jak ja i tak samo jak moja fasolka powodzeniaJa też już po wizycie . Wszytsko w jak najlepszym porządku. Fasolka ma 1.33 cm wychodzi ze jest 7 tydzień 4 d. Serduszko ładnie bije. Karte ciąży założy mi dopiero na następnej wizycie. Jestem już troszkę spokojniejsza.
Ja jestem rocznik 94.
Trzymam za nas wszyskie kciuki.
☺
Ewelina @
no to masz trochę gorzej ale uszka do góry kiedyś tez nie dbałam o wagę ... zaczęłam dbać o siebie po jakieś 3 lata temu z trenerem na siłowni walczyłam i zgubiłam przez pół roku 20 kg ale wysiłek taki ze jpd za dwa lata tam wrócę a póki co będę tańcować z chodakowskaJestem gruba i niska... 167 ale piersi mam gigantyczne, to chociaż w miarę proporcjonalnie, ale no gruba i niska sama się tak zapuściłem... kiedyś miałam bulimię, całe życie jakieś zaburzenia odżywienia, zajadanie stresów i takie tam... co jakiś czas cierpię na brak apetytu, wtedy schodzę do 11 kg w dwa miesiące a potem znowu rośnie waga i rośnie... masakra jakaś... terapia mi nie pomaga w tym, już nie wiem co robić
Racja, jestem dzisiaj przemęczona. Zrobiłam z 300 km. Przed chwilą zauważyłam, co napisałam hihiLaski 81 urodził się wcześniej niż 85 i jest o 4 lata starszy też jestem 85
KasikP
Ja 87 i 2 dziecko
Tinulka
Moderator
Ja też 91Czy będę jedną ze starszych? 91
reklama
G
guest-1666585370
Gość
Nieee. Ja też 97, z marca jestemTo ja chyba najmłodsza! 97
Podziel się: