reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Wooooow! To ogromny awans! Podwójne gratulacje w takim razie :D ale nooo, to jest ogromna odpowiedzialność już, tez bym wcześniej poszła na L4 albo jednak zrezygnowała bo skoro i tak zaraz L4 i poród to po roku macierzyńskiego wolała bym zacząć od płytszej wody :p Szacun, ze w tym wieku jesteś przełożoną i to z tyloma podwładnymi! 💪💪💪 a w jakiej branży pracujesz jeśli można spytać. 😊
za 4 tygodnie mam wizytę, wiec zapytam lekarza co myśli, jednak wolałabym unikać stresu i odpocząć 😅 korporacja w branży logistycznej - takie typowe Shared Services Center ☺️

Ja też już po wizycie . Wszytsko w jak najlepszym porządku. Fasolka ma 1.33 cm wychodzi ze jest 7 tydzień 4 d. Serduszko ładnie bije. Karte ciąży założy mi dopiero na następnej wizycie. Jestem już troszkę spokojniejsza. 😇😊
Ja jestem rocznik 94.
Trzymam za nas wszyskie kciuki.
no to tak jak ja i tak samo jak moja fasolka 🥰🥰 powodzenia ❤️😍

Jestem gruba i niska... 167 ale piersi mam gigantyczne, to chociaż w miarę proporcjonalnie, ale no gruba i niska 😭😭sama się tak zapuściłem... kiedyś miałam bulimię, całe życie jakieś zaburzenia odżywienia, zajadanie stresów i takie tam... co jakiś czas cierpię na brak apetytu, wtedy schodzę do 11 kg w dwa miesiące a potem znowu rośnie waga i rośnie... masakra jakaś... terapia mi nie pomaga w tym, już nie wiem co robić 😭
no to masz trochę gorzej 😕 ale uszka do góry 😉 kiedyś tez nie dbałam o wagę ... zaczęłam dbać o siebie po jakieś 3 lata temu z trenerem na siłowni walczyłam i zgubiłam przez pół roku 20 kg 😆 ale wysiłek taki ze jpd 😅😅😅 za dwa lata tam wrócę a póki co będę tańcować z chodakowska 😀😂😂

reklama
Do góry