Jest normalnaWłaśnie przeszukałam internet i piszą, że biała albo lekko żółta wydzielina w ciąży jest normalna i nie zwiastuje nic złego... nie wiem czy mam się martwić czy jak...
reklama
Sorry jak 3dni po terminie @ bredzi o pozamacicznej to raczej bym go nie chciała słuchać.Jak na razie nie będę zmieniać bo chce zobaczyć co jeszcze powie... I tak dziś i jutro będę za darmo także co mi szkodzi ... Ale fakt myślałam o tym żeby jeszcze pójść do innego żeby zobaczyć co powie inny ginekolog ..
Dariuszka90
Fanka BB :)
Ale co że nie ma plamienia to się martwisz? Dobrze że nie ma plamienia. Normalny jest tylko biały, biało-żółty śluz.Właśnie u mnie jest strasznie duża ilość śluzu ale plamienia jeszcze nie miałam a już Beta 807 i mega to dla mnie dziwne ...
A po co Ci plamienie do szczęścia? Występuje w 30% przypadków.Właśnie u mnie jest strasznie duża ilość śluzu ale plamienia jeszcze nie miałam a już Beta 807 i mega to dla mnie dziwne ...
Dariuszka90
Mój zarodek pokazał się dopiero przy ok 70tys.1000 - widoczny pecherzyk
10000 widoczny zarodek
Nie wiem dziewczyny Jest to moja pierwsza ciąża i sama nie wiem co mam robić i co mam myśleć :/ sama też błąd zrobiłam że poszłam tak wcześnie do ginekologa ... Spanikowałam jak zrobiłam test i zaraz na drugi dzień miałam umówioną wizytę ...
A co do śluzu to mam go tak dużo że aż czasem brzydko napisze że mam mokro w majtkachAle co że nie ma plamienia to się martwisz? Dobrze że nie ma plamienia. Normalny jest tylko biały, biało-żółty śluz.
Ja to mam dziś jakiś kryzys cały dzień.mi się płakać chce tak w sumie bez powodu . Nie wiem o co chodzi chyba hormony. Ja od nie wiem kiedy używam balsamu nive ujedrniajacy i dla mnie jest ok. Ale po żadnej ciąży nie miałam rozstępów mimo tych 20 kg na plusie za karzdym razem.
czekamnaskarb
Dużo razy słyszałam, że kogoś ginekolog straszył pozamaciczna a po prostu wystarczyło poczekać troszkę dłużej i wszystko było już ładnie widoczneCzyli jak jutro pójdę z tym wynikiem to pewnie też nic nie będzie widać ... I Pewnie w piątek będę musiała powtórzyć tą Betę ... Najgorsze jest to że na samym początku mnie nastraszyła że może być to ciąża pozamaciczna bo nic nie widziała na USG
reklama
czekamnaskarb
Nie każdy ma plamienie gdy zagnieżdża się zarodek, ja też nie miałam.. nie powinna Cię tak straszyćStrasznie Kochana jesteś mam nadzieję że u Ciebie również będzie wszystko w porządku ;* wiesz to moja pierwsza ciąża i nie mam pojęcia jak się zachować w tej kwestii :/ Ja myślałam że plamienie musi być ponieważ w tedy się zagnieżdża zarodek ... Nawet Pani ginekolog się pytała czy mialam plamienie .. i zaraz powiedziała że o nie dobrze ...
Podziel się: