loo matko to faktycznie mocno się tu coś poprzesuwalo, bo teoretycznie to chyba 9 tydzień powinien być, a nie 5. A cykle jakieś inne pani ma niż standardowe?Dokładnie każda ciąża i organizm inny. Ja ostatni okres miałam 19 lutego . A owu to cholera wie kiedy bo pozytywny test byl dopiero 28 marca . I jak.bylam u lekarza 14 kwietnia to tylko pęcherzyki byl i powiedziała że może to być 5 tydzień. I bądź tu mądry
reklama
No dokładnie łoo matko. Moje cykle nie wiem jakie były bo to była moja druga miesiączka po porodzie dopiero .loo matko to faktycznie mocno się tu coś poprzesuwalo, bo teoretycznie to chyba 9 tydzień powinien być, a nie 5. A cykle jakieś inne pani ma niż standardowe?
I takie cyrki się zadzialy. Także dziewczyny trzeba spokojnie czekać na ten 7/8 tydzień tak myślęNo dokładnie łoo matko. Moje cykle nie wiem jakie były bo to była moja druga miesiączka po porodzie dopiero .
madzialenka89
Fanka BB :)
O ja laski..wy tu że dużo wazycie a ja z 85 zaczynam. Co prawda dopiero po 4 latach udało mi się zwalczyć posterydowe 30 kg o nim udało się chciałam być szczuplejsza w ciąży ale i tak się cieszę że "pyklo". Jutro mam lekarza o zastanawiam się czy należy lekarza zapytać (o ile wszystko dobrze wyjdzie na USG) czy poprowadzi ciążę? Będę u niego czwarty raz dopiero bo miał najlepsze recenzję co do leczenia niepłodności i dokonał cudu bo zaszłam od samych wizyt ;p to moja pierwsza ciąża i nie wiem czy dla niego to oczywiste skoro umawiam się na kolejne wizyty?
To ma pani takiego maluszka na pokładzie i następna ciąża?No dokładnie łoo matko. Moje cykle nie wiem jakie były bo to była moja druga miesiączka po porodzie dopiero .
Aksamitka28
No właśnie... Niby okresu brak, beta ładna... Ale chyba jakoś to do mnie nie docieraJa też cieszę się z tych mdłości, jakkolwiek to zabrzmi. Wierzę, że coś tam w organizmie się dzieje i mnie to uspokaja
moniskaaa
Hmmm. Wydaje mi się że nie musisz pytaćO ja laski..wy tu że dużo wazycie a ja z 85 zaczynam. Co prawda dopiero po 4 latach udało mi się zwalczyć posterydowe 30 kg o nim udało się chciałam być szczuplejsza w ciąży ale i tak się cieszę że "pyklo". Jutro mam lekarza o zastanawiam się czy należy lekarza zapytać (o ile wszystko dobrze wyjdzie na USG) czy poprowadzi ciążę? Będę u niego czwarty raz dopiero bo miał najlepsze recenzję co do leczenia niepłodności i dokonał cudu bo zaszłam od samych wizyt ;p to moja pierwsza ciąża i nie wiem czy dla niego to oczywiste skoro umawiam się na kolejne wizyty?
No tak się zdazylo oczywiście nie planowaliśmy tego. Synek ma 8 i pół miesiąca . I nie jestem Pani tylko KasiaTo ma pani takiego maluszka na pokładzie i następna ciąża?
To będzie wesoło, powodzeniaNo tak się zdazylo oczywiście nie planowaliśmy tego. Synek ma 8 i pół miesiąca . I nie jestem Pani tylko Kasia
reklama
Ja właśnie też nie dowierzam chyba dopiero jak zobaczę ❤ to uwierzęNo właśnie... Niby okresu brak, beta ładna... Ale chyba jakoś to do mnie nie dociera
Podziel się: