reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Trochę jestem rozczarowana . Narazie jest tylko ciałko żółte więc ciąża jest młodsza i wygląda na jakiś 5 tydzień .
U mnie tak samo było. Ja myślałam że już jakiś 6 tydzień bo tak według ostatniej miesiączki wychodziło. A jak byłam u lekarza to stwierdziła że to gdzieś dopiero 5 tydzień i że owulacji musiała być później. I też nic nie było widać. Będzie dobrze

U mnie tak samo było. Ja myślałam że już jakiś 6 tydzień bo tak według ostatniej miesiączki wychodziło. A jak byłam u lekarza to stwierdziła że to gdzieś dopiero 5 tydzień i że owulacji musiała być później. I też nic nie było widać. Będzie dobrze
To tak jak u mnie w niedziele idę i nie opcji ze go usłysz ,ginekolog mówił ze mogę już wejść z narzeczonym żeby tez zobaczył 🌸🌸🌸

reklama
Hej dziewczyny ja juz w domu . Nie wiem za duzo . Widac na pewno prcherzyk ciazowy i pecherzyk zoltkowy. Kalendarz moj w telefonie pokazuje 6.0 (jakbym zsczela 7 tydzien a nie ma zarodka ) a oni na karcie mi napisali 5 tydzien .(czyli rozumiem ze jakis 6 zaczelam) Nie widac embrionu . W szpitalu mialam 3 bety hcg lacznie 4 z ta w srode .
14.04. 765
16.04. 1648
18.04. 2684
20.04. 4247

W koncu podali mi konkretne liczby a nie okolo_Ogolnie powiedzieli ze beta hcg ok dlatego musza wykluczyc pozamaciczna bo przyrasta prawidlowo..no dla mnie osobiscie za malo .. jak patrzylam na kalkulator online to 52 procent a nie 66. Wypisali mnie do domu mowiac ze mloda ciaza nie sadza ze pozamaciczna i mam isc do mojego gina za tydzien.

Co o tym sadzicie ??

Do góry