malwinka_s
Fanka BB :)
Za 2 tygodnieBędzie dobrze, za niedługo serduszko napewno zabije[emoji4]kiedy kolejna wizyta?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za 2 tygodnieBędzie dobrze, za niedługo serduszko napewno zabije[emoji4]kiedy kolejna wizyta?
Podobno nawet do 5 miesiącaDziewczyny ile czasu może trwać niemoc brak sił i mdłości
mi moja ginekolog po zrobieniu usg od razu powiedziała ze ciąża rozwija się tak gdzie powinna i pozamaciczna wykluczyła a byłam w jakimś 4 tyg dlaczego wogole takie podejrzenie ?Hej dziewczyny ja juz w domu . Nie wiem za duzo . Widac na pewno prcherzyk ciazowy i pecherzyk zoltkowy. Kalendarz moj w telefonie pokazuje 6.0 (jakbym zsczela 7 tydzien a nie ma zarodka ) a oni na karcie mi napisali 5 tydzien .(czyli rozumiem ze jakis 6 zaczelam) Nie widac embrionu . W szpitalu mialam 3 bety hcg lacznie 4 z ta w srode .
14.04. 765
16.04. 1648
18.04. 2684
20.04. 4247
W koncu podali mi konkretne liczby a nie okolgolnie powiedzieli ze beta hcg ok dlatego musza wykluczyc pozamaciczna bo przyrasta prawidlowo..no dla mnie osobiscie za malo .. jak patrzylam na kalkulator online to 52 procent a nie 66. Wypisali mnie do domu mowiac ze mloda ciaza nie sadza ze pozamaciczna i mam isc do mojego gina za tydzien.
Co o tym sadzicie ??
Mam to samo nic tylko lezec spać, na szczęście mąż mi duuuzo pomaga bo bez niego to nie wiem co by było...Dziewczyny ile czasu może trwać niemoc brak sił i mdłości
Mi też pomaga mąż, ale ile może, już mnie syn woła zawsze się razem bawiliśmy a ostatnio nie daje rady ja już myślę czy ze mną aby wszystko w porządkuMam to samo nic tylko lezec spać, na szczęście mąż mi duuuzo pomaga bo bez niego to nie wiem co by było...
Ja teraz jakos zaczęłam kichać i już myślę JeU może mam covida że taka osłabiona, ale raczej nie, covid chyba nie ma objawów odrzucania od zapachow i nudności hhaMi też pomaga mąż, ale ile może, już mnie syn woła zawsze się razem bawiliśmy a ostatnio nie daje rady ja już myślę czy ze mną aby wszystko w porządku
Nie wiem . Poszlam do gina widzial pecherzyk ciazowy w srode. w piatek nic nie znalazl a mialam duza bete wiec mnie wyslal do szpitala .Podobno nawet do 5 miesiąca
mi moja ginekolog po zrobieniu usg od razu powiedziała ze ciąża rozwija się tak gdzie powinna i pozamaciczna wykluczyła a byłam w jakimś 4 tyg dlaczego wogole takie podejrzenie ?
To samo myślałamJa teraz jakos zaczęłam kichać i już myślę JeU może mam covida że taka osłabiona, ale raczej nie, covid chyba nie ma objawów odrzucania od zapachow i nudności hha
Wydaje mi się, że rzeczywiście owulacja musiała Ci się przesunąc i masz młodszą ciazę. Tez mam młodsza o kilka dni niż sądziłam, a lekarz stwierdził to po pomiarach pęcherzyka.Hej dziewczyny ja juz w domu . Nie wiem za duzo . Widac na pewno prcherzyk ciazowy i pecherzyk zoltkowy. Kalendarz moj w telefonie pokazuje 6.0 (jakbym zsczela 7 tydzien a nie ma zarodka ) a oni na karcie mi napisali 5 tydzien .(czyli rozumiem ze jakis 6 zaczelam) Nie widac embrionu . W szpitalu mialam 3 bety hcg lacznie 4 z ta w srode .
14.04. 765
16.04. 1648
18.04. 2684
20.04. 4247
W koncu podali mi konkretne liczby a nie okolgolnie powiedzieli ze beta hcg ok dlatego musza wykluczyc pozamaciczna bo przyrasta prawidlowo..no dla mnie osobiscie za malo .. jak patrzylam na kalkulator online to 52 procent a nie 66. Wypisali mnie do domu mowiac ze mloda ciaza nie sadza ze pozamaciczna i mam isc do mojego gina za tydzien.
Co o tym sadzicie ??
Kurcze sama nie wiem , ale moim zdaniem może to młoda ciąża. Byłabym dobrej myśli i poszła do ginekologa.Hej dziewczyny ja juz w domu . Nie wiem za duzo . Widac na pewno prcherzyk ciazowy i pecherzyk zoltkowy. Kalendarz moj w telefonie pokazuje 6.0 (jakbym zsczela 7 tydzien a nie ma zarodka ) a oni na karcie mi napisali 5 tydzien .(czyli rozumiem ze jakis 6 zaczelam) Nie widac embrionu . W szpitalu mialam 3 bety hcg lacznie 4 z ta w srode .
14.04. 765
16.04. 1648
18.04. 2684
20.04. 4247
Co o tym sadzicie ??