malwinka_s
Fanka BB :)
Co do drzemek to ja mam codziennie jeśli nie mam drugiej zmiany w pracy a ostatnio to musiałam zaliczyć nawet drzemkę przed pracą bo nie dawałam rady
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na stałe do Polski ? Dobrze pamietam ?Cześć kobietki chce wam tylko powiedzieć ze nie będzie mnie już tak często na forum ...
mąż mnie właśnie po 18 latach małżeństwa oznajmił mi ze nie wróci
Na stałe do Polski ? Dobrze pamietam ?
Ale jak nie wroci?Cześć kobietki chce wam tylko powiedzieć ze nie będzie mnie już tak często na forum ...
mąż mnie właśnie po 18 latach małżeństwa oznajmił mi ze nie wróci
TK się liczy. Jeśli 5+0 to już jest 6 tydzieńZawsze podaje się tygodnie skończone więc wg mnie to 5 tydzień a nie 6, jeśli się mylę to proszę poprawcie mnie
O boże... No oszalał chyba! Macie taką rodzinę dużą, jak może Was tak zostawićPowiedział ze nie chce do mnie i dzieci wracać , 8 lat tam był a ja czekałam siedzę płacze bo cały czas go kocham ...
Boże i to teraz jak jestem w zagrożonej ciąży . Siedzę i płacze nie myślałam ze to się mi przytrafi
Ale jak nie wroci?