reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

Dzięki tez sobie tak mówię ale byłam pewna ze to jest ta miłość do końca życia 😢😢
Muszę dać sobie radę , postawił mnie pod ściana ...
Boże jaka ja byłam naiwna 🥺
Jak można tak się zachować ? Co za typ 😡 Kochana wiem że łatwo się mówi ale czas leczy rany, za jakiś czas spojrzysz na to inaczej. Widocznie nie zasługiwał na Ciebie. Trzymaj się i się nie poddawaj ! ❤️❤️❤️

reklama
Cześć kobietki chce wam tylko powiedzieć ze nie będzie mnie już tak często na forum ...
mąż mnie właśnie po 18 latach małżeństwa oznajmił mi ze nie wróci 😭😢
O rany 😱😱😱 tyle lat razem, spodziewasz się Waszego maleństwa a tu takie wiadomości? Jak mógł?! Jeszcze przez telefon? Nie mogę uwierzyć, aż nie wiem co napisać... bardzo mi przykro kochana 😥😥 ale musisz być silna dla dzieci!

No k... Chciał dziecka, wie że jesteś w ciąży i takie coś? Tego nie da się zrozumieć... Wy już zaczęliście ta budowę czy dopiero była w planach? Co powiedział jak się dowiedział że jesteś w ciąży? Odczułaś już wtedy że coś nie gra? Niedawno chciał dziecka a teraz do PL nie wraca?! We łbie mu się poprzewracało czy co!!
Dokładnie !!!!!

Kochana bardzo Ci współczuje, to musi być straszne co czujesz. Tylko czas leczy rany. Może kochana jescze da się coś zrobić?? Może jakoś możecie zawalczyć? Trzymam za Was kciuki i za Wasze rosnące maleństwo ❤️❤️

Jak chce do niego zadzwonić to odrzuca .... teraz mnie zablokował na fb 🥺 przepraszam ze to tutaj wylałam ale nawet nie mam się komu zwierzyć ... rodzina go kocha ... zawsze za nim bardziej stała niż za mną

Dziękuje za słowa otuchy ❤️❤️❤️ jak się u mnie trochę sprawy ustabilizują to będę wchodziła na razie to siedzę płacze patrzę w jeden punkt ... czekam aż zadzwoni ze to był tylko głupi żart

No k... Chciał dziecka, wie że jesteś w ciąży i takie coś? Tego nie da się zrozumieć... Wy już zaczęliście ta budowę czy dopiero była w planach? Co powiedział jak się dowiedział że jesteś w ciąży? Odczułaś już wtedy że coś nie gra? Niedawno chciał dziecka a teraz do PL nie wraca?! We łbie mu się poprzewracało czy co!!

No jestem w szoku tak samo
Budowę mamy pod dach ....
cieszył się z serduszka ... wszystko było dobrze do wczoraj 😢 od wczoraj to jak obca osoba ... nie odczułam nic

reklama
No jestem w szoku tak samo
Budowę mamy pod dach ....
cieszył się z serduszka ... wszystko było dobrze do wczoraj 😢 od wczoraj to jak obca osoba ... nie odczułam nic
Spróbuj ochłonąć, chociaż to strasznie trudne :( jednak stres dla dziecka jest zabójczy :( z każdym dniem jakoś to sobie poukładasz... masz dla kogo się trzymać... wiem, jakie to cholernie trudne, kiedy wszyscy mówią „nie stresuj się, nie denerwuj, bo dziecko...” a kobieta ma chęć drzeć się i ryczeć, nie zważając na nic. Ja jednak ze stresu swoje straciłam :( mimo, ze to okropnie banalnie i nierealnie brzmi to spróbuj się nie denerwować... odłóż złość i cierpienie na bezpieczniejszy czas, prędzej czy później i tak to będziesz musiała przepracować i przejść. Jego postawa dla mnie jest niedorzeczna, ale nie warto poświecić zdrowia swojego i dziecka przez dupka. Jeśli nie możesz się uspokoić To nawet zgłoś to ginekologowi. Ja przez cała ciążę będę przyjmować antydepresanty setaloft i uspokajającą hydroxyzynę. Zarówno ginekolog, psychiatra jak i psychoterapeuta uważają, ze bezpieczniejsze dla ciąży sa te leki w ciąży niż stres. Może powinnaś dostać hydroxyzyne. Przytulam mocno :*

Do góry