Jak czytała o sobie [emoji853] dzisiaj to już w ogóle totalnie nie mam siły, jestem ciągle głodna, ale niewiele jestem w stanie przełknąć [emoji1785] do tego ciągle chce mi się płakać [emoji24]Hej kobietki macie jakieś sposoby na mdłość i złe samopoczucie ?od tyg jestem totalnie bezsiły ,zawroty głowy i ciagle mdłości nie wymiotuje ale te uczucie ciągłego odbijania jest równie męczące
reklama
G
gość_AL19
Gość
Niestety jedyne lekarstwo to poródHej kobietki macie jakieś sposoby na mdłość i złe samopoczucie ?od tyg jestem totalnie bezsiły ,zawroty głowy i ciagle mdłości nie wymiotuje ale te uczucie ciągłego odbijania jest równie męczące
W pierwszej ciąży mdłości i wymioty do 6miesiaca codziennie
czekamnaskarb
Fanka BB :)
Ja nie mam mdłości ale czytałam, że zanim się na dobre wstanie z łóżka to warto zjeść kawałeczek chleba i wrócić do łóżka na 10 minut. Podobno pomaga też imbirHej kobietki macie jakieś sposoby na mdłość i złe samopoczucie ?od tyg jestem totalnie bezsiły ,zawroty głowy i ciagle mdłości nie wymiotuje ale te uczucie ciągłego odbijania jest równie męczące
Zdziwiona 🙄
Aktywna w BB
Nie nie mialam zadnych plamien . Po prostu lekarz bal sie ze pozamaciczna i mnie polozyla miałaś jakieś plamienia, że jesteś w szpitalu?
Zawsze podaje się tygodnie skończone więc wg mnie to 5 tydzień a nie 6, jeśli się mylę to proszę poprawcie mnieDziewczyny wiek ciąży 5+3 czyli jestem w 6 tyg ciąży? [emoji848] Będzie już coś widać na usg?
Moj lekarz pisal w 1 ciąży np. mialam 7t2d to pisal 8tydz. I cała ciążę tak pisał. Dla mnie osobiscie to jest 7t2d i juzZawsze podaje się tygodnie skończone więc wg mnie to 5 tydzień a nie 6, jeśli się mylę to proszę poprawcie mnie
Ja to samo jedyne jakieś słodycze trochę mnie stawiają na nogi ale nie będę się cukrem ratowałaJak czytała o sobie [emoji853] dzisiaj to już w ogóle totalnie nie mam siły, jestem ciągle głodna, ale niewiele jestem w stanie przełknąć [emoji1785] do tego ciągle chce mi się płakać [emoji24]
A mi zawsze podawał skończone i położna też tak zawsze mówiłaMoj lekarz pisal w 1 ciąży np. mialam 7t2d to pisal 8tydz. I cała ciążę tak pisał. Dla mnie osobiscie to jest 7t2d i juz [emoji16]
MaDzIAaaaaa
Fanka BB :)
Heeej łączę się w bólu dziewczyny ja dzisiaj padam... Wstałam poszłam na spacer i czuje się jakbym maraton przebiegła. I zaraz szykuje się na drzemkę brzuch mnie czasem pobolewa a to krzyż a to żołądek. Masakra . I po płaczu też już jestemJak czytała o sobie [emoji853] dzisiaj to już w ogóle totalnie nie mam siły, jestem ciągle głodna, ale niewiele jestem w stanie przełknąć [emoji1785] do tego ciągle chce mi się płakać [emoji24]
reklama
A ja po drzemceHeeej łączę się w bólu dziewczyny ja dzisiaj padam... Wstałam poszłam na spacer i czuje się jakbym maraton przebiegła. I zaraz szykuje się na drzemkę brzuch mnie czasem pobolewa a to krzyż a to żołądek. Masakra . I po płaczu też już jestem
Podziel się: