reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

Witam się i ja. Mam już 2kę dzieci, to moja 4ta ciążą - ostatnia niestety obumarla. Po lekkich problemach udało się wreszcie zajść ale znowu nie jest łatwo. Dzień po pozytywnym teście miałam spore plamienie, dostałam dużo duphastonu i sobie biorę. Nic więcej nie zrobię. Mam nadzieję z Wami zostać do grudnia. Termin na 29.12 ale zawsze urodziłam koło 10 dni wcześniej więc myślę że będzie jednak strzelec a nie koziorożec :). Testy z dziś, ciemnieją więc chyba będzie ok. @ miałaby być w pon 19go ale się jej nie spodziewam.
Witamy na pokładzie [emoji847] [emoji6]

reklama
U mnie dziś 6+4 i pierwsza wizyta we wtorek wieczorem 🙂 czekam jak na szpilkach i strasznie się boję że tym razem coś pójdzie nie tak. . Moje piersi dzisiaj wołają na ratunek takie nabrzmiałe i bolące 😁 a mdłości od rana bez wymiotów . O głodzie nie wspomnę bo praktycznie czuje go non stop 😁😁

A dzwoniłaś do prowadzącego powiedzieć jak wygląda sytuacja i zapytać co robić? Może by ci kazał zwiększyć dawkę leków? Jedyne co mogę doradzić to leżenie, dziwne że krwawisz i nie zostawili cię w szpitalu, tam byłabyś pod opieką
Tak dzwoniłam. Powiedział żebym w środę przyszła. Mam brać duphaston 6 tabletek dziennie i leżeć.

I oczywiście gratulacje! Rozumiem co czułaś, gdy
Witajcie kochane ja testowałam 10.04 to jeden z najszczęśliwszy dni mojego życia .Gina mam 23 .04 i tez siedzę jak na szpilkach dzisiaj 5t 2dni ,brak mdłości ,piersi bolą ,pełna energii ale w dzień muszę zrobić sobie drzemkę po pracy.
Gratulacje oczywiście! Zapomniałam dodać :D rozumiem co czujesz, bo gdy zrobiłam test i zobaczyłam dwie kreski to się popłakałam ze szczęścia!

Ja juz po badaniach . W szpitalu zostaje do wtorku 😥😥 dzisiaj beta hcg 2850 powiedzial ze w normie ale chce mnie obserwowac . Widzialam tylko na usg pecherzyk ciazowy nie widzialam zoltkowego ale lekarz powiedzial ze smialo moge miec nadzieje wiec .. Zobaczymy w poniedzialek.. Dalej w niewiedzy .. To straszne..

reklama
Do góry