reklama
Zdziwiona 🙄
Aktywna w BB
Dziewczyny dziekuje Wam wszystkim za wsparcie pewnie ze dam znac ! ❤ a teraz apropo Netflix . Ja polecam : (z gory sorry za bledy w nazwach ale wiem ze beda jakies na bank )A propo Netflixa. Może polecicie jakiś dobry serial? Najlepiej komediowy.
*Grace and Franky
* dom z papieru
*Outlander
* I zombie
* Jane the virgin
* what if
*modern family
*ania nie anna / czy jakos tak
*gambit krolowej
Jak cos mi sie przypomni moge dodac
Zdziwiona 🙄
Aktywna w BB
Najwazniejsze ,że serduszko bije ❤Byłam 2 razy na IP. Serduszko bije. Nie wiedzą skąd to krwawienie. Mam brać duphaston i leżeć. Powiedzieli, że nic więcej nie mogą zrobić. Ostatnio 2 razy poroniłam.
moniskaaa
Fanka BB :)
Hej, czy któraś z was miała krwawienia w ciąży i udało się ją utrzymać?
A bardzo krwawisz? Może skontaktuj się z lekarzem prowadzącym. Przyczyn krwawienia może być sporo.A wiadomo dlaczego były te krwawienia? Krwawie juz drugi dzień na czerwono.
Ja w poprzedniej ciąży co prawda nie krwawilam ale plamilam dużo, i do końca nie dowiedziałam się dlaczego. U mnie skończyło się dobrze. urodziłam zdrowe dziecko w terminie.
Ja w pierwszej ciąży miałam wręcz krwotok, trafiłam do szpitala, ale nie udało się ustalić przyczyny. W czerwcu córka będzie miala 5 latHej, czy któraś z was miała krwawienia w ciąży i udało się ją utrzymać?
czekamnaskarb
Fanka BB :)
Włosów ogólnie nie farbuję więc nie mam tego dylematu, a hybrydy nakładamDziewczyny farbujecie włosy w ciąży i nakladacie hybrydę? W tych pierwszych tygodniach czy później czy wogole ? Dajcie znać
Ciekawe czy jest tu ktoś tak odrealniony jak ja... Do niedawna nie wiedziałam, co to jest Netflix, niedawno koleżanka mnie uświadomiła, ale nie mam konta i w sumie dobrze mi z tymA propo Netflixa. Może polecicie jakiś dobry serial? Najlepiej komediowy.
Planuje sobie zrobić podstawowe badania krwi, takie jak robiłam na tym etapie we wcześniejszych ciążach. A najważniejsze chyba jest to USG w 12 tyg.A nie jest przypadkiem tak, że do 10. tygodnia trzeba już mieć wykonane jakieś badania? Pytam, bo sama nie jestem pewna... Ja wizytę mam umówioną 29.04 i wypada mi, że to będzie początek 7. tygodnia (dłużej bym i tak nie dała rady czekać )
reklama
Spokojnie. Bierz leki i odpoczywaj. Na pewno będzie dobrzeMoj lekarz to najwcześniej do dopiero w środę. Do tego czasu umrę z nerwów. Zarzywam jeszcze acard i neoparin. Na IP powiedzieli żeby brać dalej, bo odstawienie to jeszcze gorzej dla maluszka.
Podziel się: