reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
A propo Netflixa. 😜 Może polecicie jakiś dobry serial? Najlepiej komediowy. 🙂
Dziewczyny dziekuje Wam wszystkim za wsparcie pewnie ze dam znac ! 💋❤ a teraz apropo Netflix . Ja polecam : (z gory sorry za bledy w nazwach ale wiem ze beda :p jakies na bank :))
*Grace and Franky
* dom z papieru
*Outlander
* I zombie
* Jane the virgin
* what if
*modern family
*ania nie anna / czy jakos tak :p
*gambit krolowej
Jak cos mi sie przypomni moge dodac :p

Hej, czy któraś z was miała krwawienia w ciąży i udało się ją utrzymać?

A wiadomo dlaczego były te krwawienia? Krwawie juz drugi dzień na czerwono.
A bardzo krwawisz? Może skontaktuj się z lekarzem prowadzącym. Przyczyn krwawienia może być sporo.
Ja w poprzedniej ciąży co prawda nie krwawilam ale plamilam dużo, i do końca nie dowiedziałam się dlaczego. U mnie skończyło się dobrze. urodziłam zdrowe dziecko w terminie.

A nie jest przypadkiem tak, że do 10. tygodnia trzeba już mieć wykonane jakieś badania? Pytam, bo sama nie jestem pewna... Ja wizytę mam umówioną 29.04 i wypada mi, że to będzie początek 7. tygodnia (dłużej bym i tak nie dała rady czekać ;))
Planuje sobie zrobić podstawowe badania krwi, takie jak robiłam na tym etapie we wcześniejszych ciążach. A najważniejsze chyba jest to USG w 12 tyg. :)

Moj lekarz to najwcześniej do dopiero w środę. Do tego czasu umrę z nerwów. Zarzywam jeszcze acard i neoparin. Na IP powiedzieli żeby brać dalej, bo odstawienie to jeszcze gorzej dla maluszka.

reklama
Do góry