reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny z mdłościami próbowałyście naparu z imbiru i migdałów mi pomagały w 1 ciąży. Chociaż na chwile była ulga. Widziałam nawet ostatnio tabletki z prenatalu na mdłości może to wam jakoś ulży też 🙂

I ja [emoji53] a w dodatku w nocy budze się co 3h, już mi się wydawało że dzisiaj będzie inaczej bo niby jakiś tam rano przypływ energii czułam, yhy długo to nie trwało, już leżę w łóżku, taka niemoc totalna[emoji53]
Zrobiłam delikatną kawę. Otworzyłam okno żeby zaczerpnąć powietrza i już powoli lepiej. Mimo wszystko miłego dnia 😘

Ja się cieszę z każdego objawu, chociaż chodzę wściekła, jak osa... nawet pies przede mna ucieka żeby za coś nie oberwać 🙈🙈 mdli mnie, w sumie zastanawiam się czy to kwestia dni czy godzin do pierwszego 🤮sutki mocno bolą i tez kompletna niemoc, mogłabym z łóżka nie wychodzić. Ale wole każdy najgorszy objaw niż to uczucie nagłej utraty wszelkich dolegliwości, jak przy poprzedniej ciąży i poronieniu. Chyba w tej ciąży będę wymiotować z radością 🙈🙈🙈🤣🤣🤣🤣🤣

Ja się cieszę z każdego objawu, chociaż chodzę wściekła, jak osa... nawet pies przede mna ucieka żeby za coś nie oberwać 🙈🙈 mdli mnie, w sumie zastanawiam się czy to kwestia dni czy godzin do pierwszego 🤮sutki mocno bolą i tez kompletna niemoc, mogłabym z łóżka nie wychodzić. Ale wole każdy najgorszy objaw niż to uczucie nagłej utraty wszelkich dolegliwości, jak przy poprzedniej ciąży i poronieniu. Chyba w tej ciąży będę wymiotować z radością 🙈🙈🙈🤣🤣🤣🤣🤣
Masz rację, coś w tym jest. Człowiek narzeka ale w głębi duszy cieszy się bo tak ma być.

A jeszcze sprawdzonym sposobem z 1 ciąży na mdłości miałam suchy chleb przy łóżku i zanim podniosłam rano głowę to na leżąco zjadalam kromkę, potem powoli wstawałam i było ok nawet cały dzień 💪🏻 Ważne było nie unieść głowy ;)

Cześć dziewczyny. Mam pytanie. Vo sądzicie o mim przyroście hcg, bo powiem szczerze troche mnie niepokoi. Pierwszy wynik 12.04 17.6 drugi 16.04 153mlu/ml. Dzięki za odpowiedź;) ostatnia @19.03.

A jeszcze sprawdzonym sposobem z 1 ciąży na mdłości miałam suchy chleb przy łóżku i zanim podniosłam rano głowę to na leżąco zjadalam kromkę, potem powoli wstawałam i było ok nawet cały dzień [emoji1320] Ważne było nie unieść głowy ;)
Hej, kojarzę Cię z kwietniowych kreseczek, dzisiaj też postanowiłam dołączyć bo zobaczylam [emoji3498] a w poniedziałek chce iść na betę, co u Ciebie? Na kiedy masz termin?

reklama
Do góry