Zdziwiona 🙄
Aktywna w BB
No wlasnie tak troche to wyglada.. No zobaczymy do jutra moze sie duzo zmienic..Może problem jest w braku ciałka żółtego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasnie tak troche to wyglada.. No zobaczymy do jutra moze sie duzo zmienic..Może problem jest w braku ciałka żółtego
Na pewno się zmieni mocno trzymamy kciukiNo wlasnie tak troche to wyglada.. No zobaczymy do jutra moze sie duzo zmienic..
Na dodatek się popłakałam z mojej niemocy, zwariować można od tych hormonówDziewczyny, ja dziś znów wstałam i znów położyłabym się do łóżka. Jestem taka śpiąca, a spałam całą noc od 21.00 do 8.00 ktoś tak ma ?
Jaaa! Masakra, zasypiałam jedząc śniadanie[emoji42]Dziewczyny, ja dziś znów wstałam i znów położyłabym się do łóżka. Jestem taka śpiąca, a spałam całą noc od 21.00 do 8.00 ktoś tak ma ?
Ja tak mam już od kilku dni. Najgorzej, że jak jednak położę się w ciągu dnia to i tak zasnąć nie mogę choćbym nie wiem jak zmęczona była. Właśnie taka niemoc na wszystko... wcześniej ratowałam się spacerami, ale teraz przez pogodę była podwójna masakra.Dziewczyny, ja dziś znów wstałam i znów położyłabym się do łóżka. Jestem taka śpiąca, a spałam całą noc od 21.00 do 8.00 ktoś tak ma ?
Ja wczoraj też się rozpłakałam wieczorem. W sumie bez powodu. Te hormoniska wykończą.Na dodatek się popłakałam z mojej niemocy, zwariować można od tych hormonów
ja nie wymiotuje, ale mdli mnie mocno, jednego dnia lepiej jest, drugiego gorzej i tak w kolkoCześć dziewczyny ☺ mnie to strasznie męczą mdłości, cały czas mnie mdli, wymiotuje... O ranyyy...
I ja [emoji53] a w dodatku w nocy budze się co 3h, już mi się wydawało że dzisiaj będzie inaczej bo niby jakiś tam rano przypływ energii czułam, yhy długo to nie trwało, już leżę w łóżku, taka niemoc totalna[emoji53]Dziewczyny, ja dziś znów wstałam i znów położyłabym się do łóżka. Jestem taka śpiąca, a spałam całą noc od 21.00 do 8.00 ktoś tak ma ?