reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

Do jakiego czasu trzeba sprawdzać betę? Ja sprawdziłam przyrost w 4+1 i 4+3 i myślałam, że jak jest prawidłowy to potem się już tylko czeka na usg, bez sprawdzania kolejnych przyrostów. Teraz jestem 4+5.

reklama
Dziewczyny czy wam też hormony tak buzują ? Od wczoraj u mnie tragedia 🥺 mogę płakać non stop i mam wrażenie że cały świat jest przeciwko mnie . A wiem że nie powinnam się denerwować ze względu na maleństwo 🙂
No to możemy sobie przybić piątkę, ja mam jakiegoś doła, ogarnąć się nie mogę. Do tego mam stasznie beznadziejną sytuację w pracy i mocno się nią stresuję. Chciałabym iść na zwolnienie, a wizyta dopiero 26.04 i to pierwsza więc nie wiem nawet czy wszystko ok i to dodatkowo mnie jeszcze stresuje.

Ja nigdy nie używałam na co dzień ale polecam poczytać o wkładkach o bieliźnie i wietrzeniu krocza naprawdę mam koleżankę która dzięki temu pozbyła się wszystkich problemów.

Dziewczyny, to jest swieta prawda! Ja kiedyś miałam non stop infekcje, średnio raz na miesiąc, a bardzo dbałam o higienę i nawet nie miałam partnera, więc zero ❤️ Aż w końcu zaczęłam sypiać w koszulach nocnych bez majtek i nie wiem czy ze 2 razy w ciągu 3 lat coś mnie złapało. Także polecam z całego serducha 🙂

Dziewczyny, to jest swieta prawda! Ja kiedyś miałam non stop infekcje, średnio raz na miesiąc, a bardzo dbałam o higienę i nawet nie miałam partnera, więc zero ❤️ Aż w końcu zaczęłam sypiać w koszulach nocnych bez majtek i nie wiem czy ze 2 razy w ciągu 3 lat coś mnie złapało. Także polecam z całego serducha 🙂
Może uda się przyspieszyć tę moją wizytę. Póki co stosuje się do Waszych wskazówek i mąż mi kupił sok z żurawiny.
Czy beta z czasem przyrasta wolniej? Jeśli miałam raz wzrost 178 %, a drugi 138 % to jest ok? Czy to jakiś spadek?
Im dalej jestem w ciąży tym gorsze mam dylematy...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry