reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

No wlasnie tak szybko latal tym usg ze bylam w szoku ze on cos widzial . Nie wiem ,jestem ciekawa czy w szpitalu by mi zrobili usg gdybym pojechala . Tylko ze musialabym cos sciemnic nie do konca wiem co .. A nie chce wywolywac wilka z lasu. Kolejna date mam na poniedzialek na usg . Lekarz powiedzial ze jak dzisiaj do nas nie zadzwoni to znaczy ze wszystko jest w porzadku . Dlatego 3majcie kciuki za brak telefonu i poniedzialek . . nie wiem juz co mam myslec . Najbardziej mnie wystraszyl jak powiedzial ze jak poczuje bol mam nic nie jesc i jechac na pogotowie powiedziec jaka byla beta ktory tydzien ..
zawsze możesz powiedziec ze masz bol podbrzusza jesteś w ciazy i się boisz , na pewno sprzawdza w szpitalu+ w szpitalach jest lepszy sprzęt niż w gabinetach

reklama
Dziewczyny jak się czujecie dzisiaj? Nie wiem czy w całej Polsce taka pogoda jak na Dolnym Śląsku deszcz i chlapa. Wstałam z łóżka i znów poszłabym spać..Nie mam siły kiwnąć palcem 😒
Tez nie mam na nic siły, oczy aż pieka ze zmęczenia, a nic nie zrobiłam dziś, ledwo na badania pojechałam, zjadłam i padłam do łóżka 🥴 dzień bez mocy... i kolejny dzień mi zimno, tez macie takie uczucie zimna?

Tez nie mam na nic siły, oczy aż pieka ze zmęczenia, a nic nie zrobiłam dziś, ledwo na badania pojechałam, zjadłam i padłam do łóżka 🥴 dzień bez mocy... i kolejny dzień mi zimno, tez macie takie uczucie zimna?
Tak, właśnie pisałam wczoraj miałam takie uczucie zimna że nie mogłam wytrzymać, sweter herbata, kocyk i było lepiej.

Mi właśnie też ciągle zimno jest. Nawet w skarpetkach śpię🤣🤣🤣🤣🤣🤣 w domu 23 stopnie A ja w swetrze chodzę

Mi właśnie też ciągle zimno jest. Nawet w skarpetkach śpię🤣🤣🤣🤣🤣🤣 w domu 23 stopnie A ja w swetrze chodzę
Ooo z tym zimnem to u mnie to samo i dzisiejsza noc w skarpetkach 😁 a tez macie tak że jak zwiększycie obroty to organizm daje znać że trzeba zwolnić ? Ja jak w pracy chce więcej zrobić to zaraz zaczyna pobolewać mnie brzuch i muszę zwolnić , odpocząć trochę i później jest ok 🙂

reklama
Do góry