reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

hmm, a widziałaś czy pęcherzyk urósł ? Jeśli to było zdjęcie ze środy i było widać pęcherzyk, to rzeczywiście powinno być widać już cis więcej, a przynajmniej większy pęcherzyk? Ale poszłabym tez do innego lekarza.
No wlasnie tak szybko latal tym usg ze bylam w szoku ze on cos widzial . Nie wiem ,jestem ciekawa czy w szpitalu by mi zrobili usg gdybym pojechala . Tylko ze musialabym cos sciemnic nie do konca wiem co .. A nie chce wywolywac wilka z lasu. Kolejna date mam na poniedzialek na usg . Lekarz powiedzial ze jak dzisiaj do nas nie zadzwoni to znaczy ze wszystko jest w porzadku . Dlatego 3majcie kciuki za brak telefonu i poniedzialek . . nie wiem juz co mam myslec . Najbardziej mnie wystraszyl jak powiedzial ze jak poczuje bol mam nic nie jesc i jechac na pogotowie powiedziec jaka byla beta ktory tydzien ..

reklama
Dziewczyny jak się czujecie dzisiaj? Nie wiem czy w całej Polsce taka pogoda jak na Dolnym Śląsku deszcz i chlapa. Wstałam z łóżka i znów poszłabym spać..Nie mam siły kiwnąć palcem 😒

Tak , ze srody . dzisiaj nie dostalam zdjecia w ogole . ..
Kochana.. naprawdę myśle, ze to za wcześnie. Na tym etapie żeby coś zobaczyć bardzo ważna jest jakość sprzętu jak i dokładność gina. To moja czwarta ciąża, przeżywałam podobne katusze w drugiej ciąży dlatego nauczona doświadczeniem chodzę na pierwsza wizytę dopiero w 8 tyg. Wtedy już jest wszystko jasne, jest serduszko i jest na tyle duże ze nie trzeba stresujących poszukiwań. Oczywiście, to dobry sposób żeby nie zwariować gdy nie masz żadnych plamień. Niestety, ciąże są bardzo nieprzewidywalne i naprawdę nie nie mamy na nie wpływu, szczególnie na tym etapie, natura robi swoje.. Trzeba czekać do tego 7-8 tygodnia i wierzyć ze będzie dobrze bo pewnie tak będzie 😊❤️

Dziewczyny jak się czujecie dzisiaj? Nie wiem czy w całej Polsce taka pogoda jak na Dolnym Śląsku deszcz i chlapa. Wstałam z łóżka i znów poszłabym spać..Nie mam siły kiwnąć palcem [emoji19]
U nas na Śląsku to samo, zimno i deszcz i też nie mam motywacji do niczego[emoji53] w dodatku głowa mi pęka... Mój 8 latek mówi że kresomózgowie mi paruje... Hmm, całkiem możliwe [emoji2962][emoji23]

No wlasnie tak szybko latal tym usg ze bylam w szoku ze on cos widzial . Nie wiem ,jestem ciekawa czy w szpitalu by mi zrobili usg gdybym pojechala . Tylko ze musialabym cos sciemnic nie do konca wiem co .. A nie chce wywolywac wilka z lasu. Kolejna date mam na poniedzialek na usg . Lekarz powiedzial ze jak dzisiaj do nas nie zadzwoni to znaczy ze wszystko jest w porzadku . Dlatego 3majcie kciuki za brak telefonu i poniedzialek . . nie wiem juz co mam myslec . Najbardziej mnie wystraszyl jak powiedzial ze jak poczuje bol mam nic nie jesc i jechac na pogotowie powiedziec jaka byla beta ktory tydzie

reklama
Ja biorę teraz feminowit + dha. Takie mi lekarz polecił i całkiem.fajne bo cena spoko A skład też ok. Dodatkowo biorę magnez 100mg. Wit d3+k2.

Do góry