Dziewczyny, właśnie się zmartwiłam. Głupio mi o tym pisać, ale dziś jakby wylało się ze mnie, wkładka była mokra, kolor jasnożółty. Czytam, że martwiące są upławy ciemne. Spotkalyscie się z czymś takim? Wizytę mam za dwa tygodnie, próbowałam u kilku lekarzy, to najszybszy termin. Nie wiem, co robić
reklama
Ewelina @
Fanka BB :)
a może to jakieś zapalenie ?Dziewczyny, właśnie się zmartwiłam. Głupio mi o tym pisać, ale dziś jakby wylało się ze mnie, wkładka była mokra, kolor jasnożółty. Czytam, że martwiące są upławy ciemne. Spotkalyscie się z czymś takim? Wizytę mam za dwa tygodnie, próbowałam u kilku lekarzy, to najszybszy termin. Nie wiem, co robić
Myśle ze jeśli tego dużo to może być to ?
Dziewczyny, właśnie się zmartwiłam. Głupio mi o tym pisać, ale dziś jakby wylało się ze mnie, wkładka była mokra, kolor jasnożółty. Czytam, że martwiące są upławy ciemne. Spotkalyscie się z czymś takim? Wizytę mam za dwa tygodnie, próbowałam u kilku lekarzy, to najszybszy termin. Nie wiem, co robić
Ja miałam upławy większe niż normalnie śluz i poszłam na wizytę wcześniej niż zakładałam aby to właśnie sprawdzić i stan grzybiczy mi wyszedł.
Wpisali mnie na listę rezerwowową, ale strasznie się bojęJa miałam upławy większe niż normalnie śluz i poszłam na wizytę wcześniej niż zakładałam aby to właśnie sprawdzić i stan grzybiczy mi wyszedł.
Wpisali mnie na listę rezerwowową, ale strasznie się boję
Będzie dobrze Musi być
wierzewmarzenia5
właśnie co ginekolodzy zalecają u was z grzybica w ciazy? Mi powiedziała, ze nic mam nie robić póki co..Ja miałam upławy większe niż normalnie śluz i poszłam na wizytę wcześniej niż zakładałam aby to właśnie sprawdzić i stan grzybiczy mi wyszedł.
właśnie co ginekolodzy zalecają u was z grzybica w ciazy? Mi powiedziała, ze nic mam nie robić póki co..
Przepisano mi 6 globulek "Pimafucin" - ginekolog powiedział, że jest to lek bezpieczny dla kobiet w ciąży.
MaDzIAaaaaa
Ja dostałam jedna saszetkę jednorazowo i koniec i zbadać mocz po kilku dniach od wypiciaMi wczoraj lekarz na zapalenie pęcherza zapisał dwie saszetki
Monural .... i potem po 10 dniach kolejna ? Miał ktoś to ? Zapisane ?
reklama
KasikP
@Zdziwiona 🙄 trzymam kciuki będzie dobrze w 1 ciąży ginekolog też mnie tak nastraszył ba dał skierowanie do szpitala na zabieg bo nie było nic widać..dobrze że poszłam do innego lekarza który kazał czekać.
@Magnolia1 tez tak miałam w 1 ciąży to była tylko zwiększona ilość śluzu bo tworzył się czop. Polecam poczytać na blogu mamginekolog o szkodliwości noszenia wkładek, to one w 90% rozwijają stany grzybicze.
Ja energii mam dużo aż się zastanawiam czy wszystko ze mną ok ale czekam cierpliwie na wizytę.
@Magnolia1 tez tak miałam w 1 ciąży to była tylko zwiększona ilość śluzu bo tworzył się czop. Polecam poczytać na blogu mamginekolog o szkodliwości noszenia wkładek, to one w 90% rozwijają stany grzybicze.
Ja energii mam dużo aż się zastanawiam czy wszystko ze mną ok ale czekam cierpliwie na wizytę.
Podziel się: