reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

Dziewczyny, właśnie się zmartwiłam. Głupio mi o tym pisać, ale dziś jakby wylało się ze mnie, wkładka była mokra, kolor jasnożółty. Czytam, że martwiące są upławy ciemne. Spotkalyscie się z czymś takim? Wizytę mam za dwa tygodnie, próbowałam u kilku lekarzy, to najszybszy termin. Nie wiem, co robić

reklama
Dziewczyny, właśnie się zmartwiłam. Głupio mi o tym pisać, ale dziś jakby wylało się ze mnie, wkładka była mokra, kolor jasnożółty. Czytam, że martwiące są upławy ciemne. Spotkalyscie się z czymś takim? Wizytę mam za dwa tygodnie, próbowałam u kilku lekarzy, to najszybszy termin. Nie wiem, co robić
a może to jakieś zapalenie ?
Myśle ze jeśli tego dużo to może być to ?

Ja miałam upławy większe niż normalnie śluz i poszłam na wizytę wcześniej niż zakładałam aby to właśnie sprawdzić i stan grzybiczy mi wyszedł.

Mi wczoraj lekarz na zapalenie pęcherza zapisał dwie saszetki
Monural .... i potem po 10 dniach kolejna ? Miał ktoś to ? Zapisane ?

reklama
@Zdziwiona 🙄 trzymam kciuki będzie dobrze 🙂 w 1 ciąży ginekolog też mnie tak nastraszył ba dał skierowanie do szpitala na zabieg bo nie było nic widać..dobrze że poszłam do innego lekarza który kazał czekać.
@Magnolia1 tez tak miałam w 1 ciąży to była tylko zwiększona ilość śluzu bo tworzył się czop. Polecam poczytać na blogu mamginekolog o szkodliwości noszenia wkładek, to one w 90% rozwijają stany grzybicze.
Ja energii mam dużo aż się zastanawiam czy wszystko ze mną ok ale czekam cierpliwie na wizytę.

Do góry