reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

No nie jest za dobrze . 5+2 wg ostatniej miesiaczki . Beta 752 . Lekarz nic nie widzial , mowi ze moze byc pozamaciczna .. Nie wiem co myslec.
jak ja dwa tygodnie temu poszłam do lekarza to myślałam że jestem 4+6, też nic nie wiedział. Beta wyszła 900. Dwa tygodnie później okazało się że ciąża jest o 5 dni mlodsza.. I teraz już wszystko pięknie widać i jest serduszko. Także nie załamuj się. Rób betę i za tydzień niech sprawdzi czy już coś widać 😉 trzymam kciuki

reklama
Bete mialam tylko raz w srode . w de wyglada to chyba jakos dziwniej mam wrazenie .. Dzisiaj 2 raz no i maja sprawdzic .. No wlasnie mi osobiscie sie wydaje ze bedze mlodsza.. Zobaczcie ..11 i 19 dzien cyklu sie kochalismy .. wiec nie ma innych mozliwch dat..a owu nie mam pojecia cykle 27/28 dni
wydaje mi się, że to że kochaliście się tylko w tych datach, nie oznacza, że wtedy doszło do zaplodnienia. Sperma może przeżyć w ciele kobiety do 5 dni. Jeśli owulacja się przesunęła to możliwe.

Biore takie, maja dobry skład i metylowane formy B

Załączniki

• IMG_3284.jpg
    IMG_3284.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 38
Bete mialam tylko raz w srode . w de wyglada to chyba jakos dziwniej mam wrazenie .. Dzisiaj 2 raz no i maja sprawdzic .. No wlasnie mi osobiscie sie wydaje ze bedze mlodsza.. Zobaczcie ..11 i 19 dzien cyklu sie kochalismy .. wiec nie ma innych mozliwch dat..a owu nie mam pojecia cykle 27/28 dni
idz do jeszcze innego lekarza, zrob jeszcze bete i ponow za 2 dni. wazne czy sie podwaja. Trzymam kciuki!

reklama
Do góry