reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
przy pozamacicznej beta b.wolno rośnie, powinnaś mieć przyrost ok 66% min co 48h, pęcherzyk widać od bety ok 1000 może ciąża jest młodsza jeszcze, wiesz kiedy miałaś owulacje? Albo robiłaś może betę wcześniej, czy tylko raz?
Bete mialam tylko raz w srode . w de wyglada to chyba jakos dziwniej mam wrazenie .. Dzisiaj 2 raz no i maja sprawdzic .. No wlasnie mi osobiscie sie wydaje ze bedze mlodsza.. Zobaczcie ..11 i 19 dzien cyklu sie kochalismy .. wiec nie ma innych mozliwch dat..a owu nie mam pojecia cykle 27/28 dni

Załączniki

• Screenshot_20210416-095227.png
    Screenshot_20210416-095227.png
    96,5 KB · Wyświetleń: 60
Nie, ja biorę jeszcze omegaMed Optima forte, tam jest 600mg DHA, 800 kwasu foliowego, witD 2000j, jod 200 i żelazo 30mg. Gdzieś wyczytałam żeby nie łączyć tabletek z żelazem z tymi z magnezem bo wtedy żelazo nie wchłania się
To samo biorę :) przeczytałam różne składy i to są chyba jedne z lepszych witamin i mają tyle jednostek ile trzeba. Muszę tylko dodatkowo ten magnez bo zapominam i b6. Myślę czy nie kupić dodatkowych witamin z grupy b

No nie jest za dobrze . 5+2 wg ostatniej miesiaczki . Beta 752 . Lekarz nic nie widzial , mowi ze moze byc pozamaciczna .. Nie wiem co myslec.
Spokojnie, u mnie przy 4+6 nie był pewny czy coś zobaczy bo ciąża była bardzo wczesna, więc jeśli np owulacja ci się przesunęła to możliwe że jeszcze nic nie widać. Czekaj na wynik bety i z tym innym lekarzem to tez dobry pomysł, trzymam kciuki[emoji110]

Bete mialam tylko raz w srode . w de wyglada to chyba jakos dziwniej mam wrazenie .. Dzisiaj 2 raz no i maja sprawdzic .. No wlasnie mi osobiscie sie wydaje ze bedze mlodsza.. Zobaczcie ..11 i 19 dzien cyklu sie kochalismy .. wiec nie ma innych mozliwch dat..a owu nie mam pojecia cykle 27/28 dni
u mnie jest ciąża właśnie plus minus z 20/3 i byl pęcherzyk i ciałko żółte i mini zarodeczek bez akcji jeszcze , ale jeśli ciąża z 28/3 u ciebie to powinien być mini pęcherzyk chociaż - poszłabym do innego lekarza , może ma lepszy sprzęt

Pęcherzyka też nie było ? U mnie we wcześniejszej ciąży miałam tylko pęcherzyk w 5 tygodniu a później pojawiła się reszta 🙂
No ostatnio bylo to (w srode ) .. A dzisiaj jakby nie bylo tego zoltkowego . no bo chyba ten nagle nie zniknal. Nie wiem lekarz niemiec tak ciezko troche . Ogolnie powiedzial ze nie widzi pecherzyka i moze byc pozamaciczna . bo juz 5 +2

Załączniki

• 20210414_141738~2.jpg
    20210414_141738~2.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 73
reklama
Do góry