reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
przy pozamacicznej beta b.wolno rośnie, powinnaś mieć przyrost ok 66% min co 48h, pęcherzyk widać od bety ok 1000 może ciąża jest młodsza jeszcze, wiesz kiedy miałaś owulacje? Albo robiłaś może betę wcześniej, czy tylko raz?
Bete mialam tylko raz w srode . w de wyglada to chyba jakos dziwniej mam wrazenie .. Dzisiaj 2 raz no i maja sprawdzic .. No wlasnie mi osobiscie sie wydaje ze bedze mlodsza.. Zobaczcie ..11 i 19 dzien cyklu sie kochalismy .. wiec nie ma innych mozliwch dat..a owu nie mam pojecia cykle 27/28 dni

Załączniki

• Screenshot_20210416-095227.png
    Screenshot_20210416-095227.png
    96,5 KB · Wyświetleń: 59
Nie, ja biorę jeszcze omegaMed Optima forte, tam jest 600mg DHA, 800 kwasu foliowego, witD 2000j, jod 200 i żelazo 30mg. Gdzieś wyczytałam żeby nie łączyć tabletek z żelazem z tymi z magnezem bo wtedy żelazo nie wchłania się
To samo biorę :) przeczytałam różne składy i to są chyba jedne z lepszych witamin i mają tyle jednostek ile trzeba. Muszę tylko dodatkowo ten magnez bo zapominam i b6. Myślę czy nie kupić dodatkowych witamin z grupy b

No nie jest za dobrze . 5+2 wg ostatniej miesiaczki . Beta 752 . Lekarz nic nie widzial , mowi ze moze byc pozamaciczna .. Nie wiem co myslec.
Spokojnie, u mnie przy 4+6 nie był pewny czy coś zobaczy bo ciąża była bardzo wczesna, więc jeśli np owulacja ci się przesunęła to możliwe że jeszcze nic nie widać. Czekaj na wynik bety i z tym innym lekarzem to tez dobry pomysł, trzymam kciuki[emoji110]

Bete mialam tylko raz w srode . w de wyglada to chyba jakos dziwniej mam wrazenie .. Dzisiaj 2 raz no i maja sprawdzic .. No wlasnie mi osobiscie sie wydaje ze bedze mlodsza.. Zobaczcie ..11 i 19 dzien cyklu sie kochalismy .. wiec nie ma innych mozliwch dat..a owu nie mam pojecia cykle 27/28 dni
u mnie jest ciąża właśnie plus minus z 20/3 i byl pęcherzyk i ciałko żółte i mini zarodeczek bez akcji jeszcze , ale jeśli ciąża z 28/3 u ciebie to powinien być mini pęcherzyk chociaż - poszłabym do innego lekarza , może ma lepszy sprzęt

Pęcherzyka też nie było ? U mnie we wcześniejszej ciąży miałam tylko pęcherzyk w 5 tygodniu a później pojawiła się reszta 🙂
No ostatnio bylo to (w srode ) .. A dzisiaj jakby nie bylo tego zoltkowego . no bo chyba ten nagle nie zniknal. Nie wiem lekarz niemiec tak ciezko troche . Ogolnie powiedzial ze nie widzi pecherzyka i moze byc pozamaciczna . bo juz 5 +2

Załączniki

• 20210414_141738~2.jpg
    20210414_141738~2.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 72
reklama
Do góry