Marysia94
Fanka BB :)
Ja mam rano, ale bardzo mi się dłuży czas [emoji85]Ja też 20 ale dopiero na 17:30 [emoji846]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam rano, ale bardzo mi się dłuży czas [emoji85]Ja też 20 ale dopiero na 17:30 [emoji846]
Ja ostatnią @ miałam 10.03 - w niedziele wyszedł mi pozytywny test w poniedziałek robiłam bete dziś powtórzyłam wizytę mam na 21.04A ile dni po becie zapisałyście się do lekarza?
Ja mam obecnie wizytę na 24 kwetnia (za dwa tygodnie), gdzie ostatnią @ miałam 12 marca, czyli będzie to wizyta u gine 6 tygodni po ostatniej @.
O, super, dziękujęJa ostatnią @ miałam 10.03 - w niedziele wyszedł mi pozytywny test w poniedziałek robiłam bete dziś powtórzyłam wizytę mam na 21.04
Ja ostatnią miałam jeszcze szybciej bo 3.03 więc mnie uspokoiłyście bo myślałam że idę za szybkoO, super, dziękuję
Czyli bardzo podobnie terminowo, jak u mnie. Myślałam, że może za szybko się do lekarza zapisałam.
pierwszy 93, za 48h 334 i ostatni 5tys cos tamA mogę spytać, jaki miałaś pierwszy wynik bety?
Ja ostatnią miesiączkę miałam 9.03, a wizytę mam dopiero 26.04. Myślałam, żeby iść trochę wcześniej, ale mam cichutką nadzieję, że tego 26 będzie jużA ile dni po becie zapisałyście się do lekarza?
Ja mam obecnie wizytę na 24 kwetnia (za dwa tygodnie), gdzie ostatnią @ miałam 12 marca, czyli będzie to wizyta u gine 6 tygodni po ostatniej @.
A wiesz może, jakie powinny być przyrosty?pierwszy 93, za 48h 334 i ostatni 5tys cos tam
Po owulacji brałam duphaston, w dniu testu zmieniła mi na luteinę i kazała brać luteinę w ciąży. W pierwszej brałam duphaston.Kobitki, mam trochę mętlik w głowie. Jeden lekarz kazał brać Duphaston 10mg 3x1 a drugi luteinę 50mg 2x2
jaka jest różnica pomiędzy tymi dwoma lekami i który Wy bierzecie?
66% to minimum jakie powinno być teoretycznie po 48h, ale wiadomo każdy organizm jest innyA wiesz może, jakie powinny być przyrosty?
Raz czytałam, że po 48h dwukrotne, raz że tylko 66%, a teraz to już w ogóle nie wiem
u mnie przy pierwszej ciazy poronionej beta przyrastają super i było puste jajo, a u koleżanki było mniej niż te 66%i ciąża jest okej - nie ma regułyA wiesz może, jakie powinny być przyrosty?
Raz czytałam, że po 48h dwukrotne, raz że tylko 66%, a teraz to już w ogóle nie wiem