Dąbrowa Górnicza - Gołonóg@Atena37 Witaj a ty skąd?
reklama
KasikP
Fanka BB :)
o kurczę to dopiero niespodziankaDąbrowa Górnicza - Gołonóg
czekamnaskarb
Masakra z tymi snami! To właśnie takie podświadome obawy. Ale masz rację, nasze maluszki są silne i zdrowe! Będziemy je tulić w grudniuJa jak tylko dowiedziałam się o ciąży to bardzo się bałam ze sytuacja się powtórzy i miałam takie sny, że krawie, że dostaje jednak że mnie coś boli, tragedia!!! I jescze w tym śnie mówię że oo tym razem już nie śnisz ze to prawda myślmy o samych pozotywach, myślmy ze serduszka naszych istotek biją jak dzwony i do pozostanie do grudnia!!
czekamnaskarb
Hej ja nie chodzę wcale bo to by mnie stresowałoCześć dziewczyny
Chciałabym Was zapytać, co ile dni chodzicie sprawdzać betę?
Tez mam na 24.12 i tez zrobiłam 2 dni przed i wyszło ładnie i kreski i beta 95 dziś powinna być @ ale jestem spokojna czekam właśnie na wyniki z krwi, żeby sprawdzić przyrost bety, będą po południu. Masz jakieś objawy?Witajcie . Czy któraś z Was też robiła test przed @ ???Ja wczoraj powtórzyłam test . Są dwie grube krechy . Jedyne co mnie trapi to fakt że jescze mam 2 dni do @ i że jednak przyjdzie ... podobno często się to zdążą. Jestem tak głupia że pokusiło mnie aby zrobić test przed @ w pierwszej ciąży zrobilam juz 10 dni przed i byly piękne kreski , a potem się stresowałam nieziemsko ...
A z pozytywnych rzeczy to mam termin na 24 grudnia
Ja byłam tylko raz . Żeby potwierdzić i już więcej nie robiłam. Dziś mam wizytę to wszystko się okażeHej ja nie chodzę wcale bo to by mnie stresowało
malwinka_s
Ja też 20 ale dopiero na 17:30Tak, wizyta 20 kwietnia. Trochę wcześnie, ale po ostatnich wydarzeniach jestem przewrażliwiona [emoji85]
Uni_Cat
ja bylam 3 razy co 3 dni
A ile dni po becie zapisałyście się do lekarza?Ja byłam tylko raz . Żeby potwierdzić i już więcej nie robiłam. Dziś mam wizytę to wszystko się okaże
Ja mam obecnie wizytę na 24 kwetnia (za dwa tygodnie), gdzie ostatnią @ miałam 12 marca, czyli będzie to wizyta u gine 6 tygodni po ostatniej @.
reklama
Marta2909
Początkująca w BB
Ja mieszkam w UK i tu bety nie robiąTez mam na 24.12 i tez zrobiłam 2 dni przed i wyszło ładnie i kreski i beta 95 dziś powinna być @ ale jestem spokojna czekam właśnie na wyniki z krwi, żeby sprawdzić przyrost bety, będą po południu. Masz jakieś objawy?
A pierwsze usg w 12 tyg ale ok 8 tyg pójdę prywatnie. Miałam jeden dzień taki że chyba z 5 razy byłam na toalecie ... nie mogłam nic zjeść. A jak ładuje brudną zmywarkę to na wymioty mnie napina od wczoraj zaczynają mnie coraz bardziej piersi pobolewać i są trochę nabrzmiałe. Ja mam termin @ na jutro . W pierwszej ciąży juz ok 6 tyg Miałam mega mdlosci i wymioty i tak do 22 tyg
Podziel się: