basia.sinkiewicz
Fanka BB :)
17 dpo. .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przytulam mocno!!!!A gdzie była ulokowana Twoja ciąża ? Wiesz może jaka była przyczyna ciąży pozamacicznej? Ja już jestem po zabiegu łyżeczkowania fizycznie jest dobrze ale psychicznie słabo ... Urodziłam dwoje zdrowych dzieci bez żadnych komplikacji... Później założyłam mirene-spirale i nie miałam przy niej dwa lata okresu. Lekarz mówił, że to normalne a mnie wydaje się że to ona narobiła szkód i dlatego teraz mam takie problemy w ciąży. Po ściągnięciu tej wkładki już okresy nie były takie regularne i obfite jak kiedyś. I teraz to już moja druga poroniona ciąża pierwsza samoistnie. Lekarze pobrali "materiał genetyczny" do badań i za miesiąc mam znać przyczynę. No i jeszcze rano pobiorą znów betę ... Jak spadnie pójdę do domu jak nie to będą musieli szukać pozamacicznej...
Mnie piersi raz bolą raz nie, trochę mnie to martwiło ale podobno to normalne ehh..Ja też mam tak, że sprawdzam piersi, choć delikatnie bolą. I jak brzuch nie boli, to myślę i myślę. Ale dziś strasznie boli mnie w okolicy nerek. Jestem załamana. Do lekarza nie można się dostać... W poniedziałek zrobię badanie moczu prywatnie i jeśli coś będzie nie tak, to poproszę o radę męża znajomego lekarza. Człowiek momentami nie wie, co robić.
Tak, to normalne.Mnie piersi raz bolą raz nie, trochę mnie to martwiło ale podobno to normalne ehh..
Kochana. Czytałam wszystkie Twoje posty. Łzy płynęły Mi po policzkach. Nie mogłam dzisiaj się na niczym skoncentrować. Kiedy dowiedziałam że masz dwójeczke zdrowych dzieci to się uradowałam. Jestem myślami z Tobą. Dobrze że czujesz się fizycznie dobrze. Pamiętaj że zawsze po burzy wychodzi słoneczko. Tego życzę Tobie z całego serca ❤❤❤Dziękuję Wam wszystkim dziewczyny za wsparcie i za to, że mogłam Wam tutaj się wyżalić. Szkoda, że tak to wszystko nie fajnie wyszło no ale los tak chciał. Może jeszcze kiedyś się uda... Ale już chyba przestanę planować bo gdzieś mi to nie wychodzi. Tymczasem jeszcze bardziej doceniam to, że mam dwójkę zdrowych dzieciaków Wam kochane życzę coraz większych fasolek i będę wchodzić od czasu do czasu żeby zobaczyć jak rośniecie
Ja ok, w dalszym ciągu nie mam żadnych ciążowych objawów, prócz lekkiego kłucia brzucha raz na kilka dni... Nie martwię się tym bo z synkiem 8 lat temu było podobnie, gdyby nie zatrzymanie się miesiączki i powiększające się piersi/brzuch pewnie nie wiedziałabym o ciąży[emoji85] Każdy organizm jest jednak inny...Cześć dziewczyny [emoji846] jak się czujecie??? Mnie od wczoraj mdłości męczą, dziś mnie nawet obudziły [emoji17]
Stąd właśnie wybrałam swoje witaminy, OmegamedJa ok, w dalszym ciągu nie mam żadnych ciążowych objawów, prócz lekkiego kłucia brzucha raz na kilka dni... Nie martwię się tym bo z synkiem 8 lat temu było podobnie, gdyby nie zatrzymanie się miesiączki i powiększające się piersi/brzuch pewnie nie wiedziałabym o ciąży[emoji85] Każdy organizm jest jednak inny...
Dziewczyny coś ciekawego do poczytania odnośnie suplementów w ciąży
Witaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Ranking suplementów diety - Pan Tabletka
Jak wybrać witaminy w ciąży i przy karmieniu piersią - mam dla Ciebie analizę i ranking topowych suplementów dla kobiet w ciąży. Zapraszam!pantabletka.pl