reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

Pewnie większość dziewczyn tutaj zna, a dla tych które nie znają polecam jeszcze blog mamaginekolog.pl. Garść medycznej wiedzy z punktu widzenia ginekolozki i mamy w jednym. Pewne źródło wiedzy, a czasami w internecie można się wiele bzdur naczytać... Im głębiej w blog tym więcej tematów ciążowych[emoji6]

reklama
Stąd właśnie wybrałam swoje witaminy, Omegamed 😁
Ja też :))) kupiłam omegamed Optima forte. Tylko tam jest 1 tabletka z witaminami różowa i 3 razy dziennie z dha. Dha suplementacja na 3 m-ce a te z witaminami na 1 miesiąc. Myślę czy znajdę później gdzieś same te różowe z witaminami żeby dokupić.

Cześć dziewczyny 🙂 jak się czujecie??? Mnie od wczoraj mdłości męczą, dziś mnie nawet obudziły 😔
wczoraj nie mogłam zasnąć do 3. Dziś o 8 oczy jak piec złotych. Meeeega problemy ze snem od kilku dni. Oprócz tego mam mega wyczulony węch i nie mam mdłości ale drażnią mnie zapachy. No i wzdęcia koszmarne 🤭 Co jakiś czas tez mnie kłuje podbrzusze. Jutro idę znów sprawdzić betę i progesteron - boje się jak cholera. Po ostatnich wysokich przyrostach boje się tego zaśniadu albo choroby... mimo ze wszystkie kalkulatory i aplikacje mowią ze poziom i przyrost jest w granicach to aż dziwnie się patrzy jak dwudniowy wynosi 220% 🙈🤞

Ja też :))) kupiłam omegamed Optima forte. Tylko tam jest 1 tabletka z witaminami różowa i 3 razy dziennie z dha. Dha suplementacja na 3 m-ce a te z witaminami na 1 miesiąc. Myślę czy znajdę później gdzieś same te różowe z witaminami żeby dokupić.
Nie można dokupić. Powinno się łykać wszystkie 4. 1 x witaminy i 3x200 DHA.

Ja 3 dzień mdłości, wczoraj to było ojj słabiutko 🤢 dzisija rano było słabo ale poszłam do cerkwi wróciłam i jest lepiej. Staram się podjadac coś bo wtedy mi lepiej 😁 ale brak Energi to się kompletnie po sobie nie spodziewałam a jednak dotknęło to i mnie 😊

hej dziewczyny , bardzo bym chciała już do Was zawitać ale narazie tylko obserwuje 🤭🤭mam nadzieje ze wszystkie czujecie się świetnie i
Życzę Wam jak najmniej nieznośnych objawów 💙 póki co jestem
W staraczkach i za tydzień się wszystko okaże🙃pozdrawiam

reklama
Do góry