Ciebie pytałamto zależy jaka bo są dwie
reklama
Czemu to na kobiety tak działa.... niby powinnam się cieszyć, mam już dziecko, ale po tym poronieniu wręcz fiksuje przed każdym okresem z nadzieja, ze już się udało. Na koniec okazywało się, ze najwcześniej nie trafialiśmy w owu przez bardzo nieregularne okresy (od 29 do 52 dni). Ale teraz był monitorowany, do tego duphaston, endometrium było 8mm... teoretycznie powinno się udać. Trochę strach się zawieść znowu, ale ten stres czy się udało jeszcze gorszy.
Ewelina @
Fanka BB :)
moje maluchy toCiebie pytałam
Syn ma 14 lat Adrian
Córka 12 Paulina
Syn 8 Marcel
I do tego opiekuje się swoją najmłodsza siostra w rodzinie zastępczej od 14 lat teraz ma 16
Ewelina:)
Ja mam póki co jednego wyprowadzacza z równowagi na stanie[emoji23] więc musiało chodzić o ciebie[emoji6]to zależy jaka bo są dwie [emoji28][emoji23][emoji23][emoji23]
Doskonale Cię rozumiem. Najpierw chciałam być w ciąży, a teraz się boję, że stracę dziecko, chociaż nigdy nie poroniłam. Nie wiem, jak doczekam do wizyty u lekarza. Nie martw się, będzie dobrze.Czemu to na kobiety tak działa.... niby powinnam się cieszyć, mam już dziecko, ale po tym poronieniu wręcz fiksuje przed każdym okresem z nadzieja, ze już się udało. Na koniec okazywało się, ze najwcześniej nie trafialiśmy w owu przez bardzo nieregularne okresy (od 29 do 52 dni). Ale teraz był monitorowany, do tego duphaston, endometrium było 8mm... teoretycznie powinno się udać. Trochę strach się zawieść znowu, ale ten stres czy się udało jeszcze gorszy.
Ewelina:)
Solarium można?? To jestem mega zaskoczona,nie raz będąc na solarium czytałam że ciąża jest przeciwwskazaniem, ja bym nie poszła, chociaż nie za bardzo lubię siebie w takiej "pozimowej, bladej wersji" [emoji51]Kurde właśnie przeczytałam ze opalać to się można tylko nie w 1 trymestrze i na słońcu to z umiarem ale o solarium to piszą ze tez można .... hmm hmmm
To w podobnym wieku jak mojemoje maluchy to
Syn ma 14 lat Adrian
Córka 12 Paulina
Syn 8 Marcel
I do tego opiekuje się swoją najmłodsza siostra w rodzinie zastępczej od 14 lat teraz ma 16
Ewelina @
Solarium można?? To jestem mega zaskoczona,nie raz będąc na solarium czytałam że ciąża jest przeciwwskazaniem, ja bym nie poszła, chociaż nie za bardzo lubię siebie w takiej "pozimowej, bladej wersji" [emoji51]
No właśnie tez jestem w szoku wiec jak będę u koleżankami na paznokciach to się zapytam bo prowadzi solarium
reklama
Ja mam salon kosmetyczny w solarium ,w uk twierdzą ze można korzystać nawet wskazane ale krótkie sesje i nie częsteNo właśnie tez jestem w szoku wiec jak będę u koleżankami na paznokciach to się zapytam bo prowadzi solarium
Podziel się: