reklama
Tak, mi dość mocno dokuczają jajniki i właśnie takie uczucie ciągnięciaDziewczyny czy wy też czujecie ciągnięcie w podbrzuszu i kłucie jajników? Do lekarza zapisana jestem na 16.03 na 12:15 będzie to 7 tydzień. Data porodu z aplikacji wskazuje 03.12.2021 r.
Ja ze względu na problemy w poprzednich ciążach, ale też ciągłą pracę z ludźmi i covid od czwartku jestem na L4Wiem że to dopiero początek, ale jak długo zamierzacie pracować zawodowo?
Gosiara
Zaciekawiona BB
Ja poprzednią ciąże 8 lat temu przechodziłam książkowo, ale praca z ludźmi , ponieważ pracuje w kadrach firmy wiec jest rotacja tych ludzi i tak się właśnie zastanawiam w dobie COVIDA.Ja ze względu na problemy w poprzednich ciążach, ale też ciągłą pracę z ludźmi i covid od czwartku jestem na L4
Ja jestem farmaceutką, więc przewija się mnóstwo ludzi chorych...Ja poprzednią ciąże 8 lat temu przechodziłam książkowo, ale praca z ludźmi , ponieważ pracuje w kadrach firmy wiec jest rotacja tych ludzi i tak się właśnie zastanawiam w dobie COVIDA.
Gosiara
Zaciekawiona BB
Długo starałaś się o dzidziusia?Ja jestem farmaceutką, więc przewija się mnóstwo ludzi chorych...
Ja planuje do 7 miesiąca ,jestem kosmetyczka wiec różnie to może się potoczyćWiem że to dopiero początek, ale jak długo zamierzacie pracować zawodowo?
W ciążę zachodzę łatwo, w ciągu 1.5 roku to moja ciąża, niestety mam problem z donoszeniem ciąży, dwie poprzednie poroniłam na przełomie 6/7 tygodniaDługo starałaś się o dzidziusia?
Gosiara
Zaciekawiona BB
Ja starałam się 5 miesięcy w tej chwili jestem na duphastonie ze względu na niski progesteronW ciążę zachodzę łatwo, w ciągu 1.5 roku to moja ciąża, niestety mam problem z donoszeniem ciąży, dwie poprzednie poroniłam na przełomie 6/7 tygodnia
reklama
Ja bym chciała pracować jak najdłużej, w poprzedniej ciąży musiałam leżeć i cały czas L4. Pracuje w biurze, covid miałam niedawno więc narazie nie myślę o zwolnieniu ☺Wiem że to dopiero początek, ale jak długo zamierzacie pracować zawodowo?
Podziel się: