MaDzIAaaaaa
Fanka BB :)
Dziewczyny też macie tak wyczulony węch ?! Mąż szedł do pracy, wyczułam jego perfumy na kilometr choć wcale do pokoju nie wchodził i nie mogę już spać, obudziły mnie zapachy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W poprzedniej ciąży tak miałam kilka dni przed @ otworzyłam śmietanę i mi smierdziala, pierwszy mój objaw ciąży i do końca ten węch był taki wyczulony, mdliło mnie strasznie przy niektórych zapachach teraz jestem po covid i jeszcze mi niestety węch w 100 % nie wrócił więc narazie zapachy mi nie przeszkadzaja...Dziewczyny też macie tak wyczulony węch ?! Mąż szedł do pracy, wyczułam jego perfumy na kilometr choć wcale do pokoju nie wchodził i nie mogę już spać, obudziły mnie zapachy
Ja póki co to nie odczuwam żadnych dolegliwości Ale w ostatniej ciąży przeszkadzał mi zapach drewna i nowych mebli nie mogłam chodzić do sklepów meblowychDziewczyny też macie tak wyczulony węch ?! Mąż szedł do pracy, wyczułam jego perfumy na kilometr choć wcale do pokoju nie wchodził i nie mogę już spać, obudziły mnie zapachy
Trzymam za Ciebie kciuku na pewno wszystko będzie dobrzeJa też jeszcze u lekarza nie byłam, ale czekam jak na szpilkach ja pierwsze dziecko urodziłam mając 27 lat, teraz drugie 31 o ile wszystko będzie dobrze ☺ i nawet uważam że za długo czekałam ☺
Mi pokazuje ten sam termin 03.12Dziewczyny czy wy też czujecie ciągnięcie w podbrzuszu i kłucie jajników? Do lekarza zapisana jestem na 16.03 na 12:15 będzie to 7 tydzień. Data porodu z aplikacji wskazuje 03.12.2021 r.
Klucia co prawda nie mam ale ciągnięcie tak często mi towarzyszy a termin 2 dni po tobieDziewczyny czy wy też czujecie ciągnięcie w podbrzuszu i kłucie jajników? Do lekarza zapisana jestem na 16.03 na 12:15 będzie to 7 tydzień. Data porodu z aplikacji wskazuje 03.12.2021 r.
Dziewczyny czy wy też czujecie ciągnięcie w podbrzuszu i kłucie jajników? Do lekarza zapisana jestem na 16.03 na 12:15 będzie to 7 tydzień. Data porodu z aplikacji wskazuje 03.12.2021 r.