reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

hej dziewczyny dołączam do was ,chociaż czekam jeszcze na pierwsza wizytę u ginekologa która mam dopiero na weekend ,testy zrobiłam w wielka sobotę w totalnym locie ,wszystkie cztery pozytywne ,pokazuje mi 2-3tyg ciąży 😊ostatnia miesiączka 26 lutego 😊ja pierwsze trzy dni płakałam z przerażenia ,miałam wrażenie ze te dwie kreseczki zabrały mi całe moje życie 🤣🤣🤣chociaż marzyłam o dziecku od 2 lat mam aktualnie 27 urodzę w wielu 28 😊jak wasze odczucia ?

reklama
Witam nowe przyszłe mamy :)
Nawiazując do postów gdzie pisaliście o bólach, to powiem ze mnie boli prawa noga (na długości uda) i mam całodzienne mdłości i wymioty. Nie wiem jak długo tak pociągnę , przecież nie można ciagle wymiotować

U mnie jedynie ból piersi i delikatnie podbrzusze jak podczas okresu 😊bardziej potrzebuje psychologa bo głowa szaleje

Witam nowe przyszłe mamy :)
Nawiazując do postów gdzie pisaliście o bólach, to powiem ze mnie boli prawa noga (na długości uda) i mam całodzienne mdłości i wymioty. Nie wiem jak długo tak pociągnę , przecież nie można ciagle wymiotować
Oj nie chce dołować, kumpela wymiotowala cała ciążę 🙈

hej dziewczyny dołączam do was ,chociaż czekam jeszcze na pierwsza wizytę u ginekologa która mam dopiero na weekend ,testy zrobiłam w wielka sobotę w totalnym locie ,wszystkie cztery pozytywne ,pokazuje mi 2-3tyg ciąży 😊ostatnia miesiączka 26 lutego 😊ja pierwsze trzy dni płakałam z przerażenia ,miałam wrażenie ze te dwie kreseczki zabrały mi całe moje życie 🤣🤣🤣chociaż marzyłam o dziecku od 2 lat mam aktualnie 27 urodzę w wielu 28 😊jak wasze odczucia ?
Ja też jeszcze u lekarza nie byłam, ale czekam jak na szpilkach 🤣 ja pierwsze dziecko urodziłam mając 27 lat, teraz drugie 31 o ile wszystko będzie dobrze ☺ i nawet uważam że za długo czekałam ☺

reklama
Do góry