hej dziewczyny dołączam do was ,chociaż czekam jeszcze na pierwsza wizytę u ginekologa która mam dopiero na weekend ,testy zrobiłam w wielka sobotę w totalnym locie ,wszystkie cztery pozytywne ,pokazuje mi 2-3tyg ciąży ostatnia miesiączka 26 lutego ja pierwsze trzy dni płakałam z przerażenia ,miałam wrażenie ze te dwie kreseczki zabrały mi całe moje życie chociaż marzyłam o dziecku od 2 lat mam aktualnie 27 urodzę w wielu 28 jak wasze odczucia ?
reklama
Sandra2307
Fanka BB :)
Zadzwoniłam do lekarza, kazał zabrać 4 duphastonBierzesz duphaston/luteinę? Czy masz przy tym bóle brzucha/skurcze?
Żadnych skurczy, delikatne plamienie
Oj nie chce dołować, kumpela wymiotowala cała ciążęWitam nowe przyszłe mamy
Nawiazując do postów gdzie pisaliście o bólach, to powiem ze mnie boli prawa noga (na długości uda) i mam całodzienne mdłości i wymioty. Nie wiem jak długo tak pociągnę , przecież nie można ciagle wymiotować
Ewelina @
Zadzwoniłam do lekarza, kazał zabrać 4 duphaston
Żadnych skurczy, delikatne plamienie
Duphaston powinien pomoc
Jeśli nie boli brzuch i krzyże , a nie leci jasna krew to poczekaj na polecenia lekarza ...
bo jeśli będzie jej więcej to szpital
Sandra2307
Wróciłam, mam leżeć czyli koniec pracy..
Luteina pod język i dupaston
Ewelina @
kuruj się tam kochanaWróciłam, mam leżeć czyli koniec pracy..
Będzie dobrze zobaczysz
Plamiłam z każdym maleństwem , najważniejsze to przetrwać do końca 1 trymestru
Ja też jeszcze u lekarza nie byłam, ale czekam jak na szpilkach ja pierwsze dziecko urodziłam mając 27 lat, teraz drugie 31 o ile wszystko będzie dobrze ☺ i nawet uważam że za długo czekałam ☺hej dziewczyny dołączam do was ,chociaż czekam jeszcze na pierwsza wizytę u ginekologa która mam dopiero na weekend ,testy zrobiłam w wielka sobotę w totalnym locie ,wszystkie cztery pozytywne ,pokazuje mi 2-3tyg ciąży ostatnia miesiączka 26 lutego ja pierwsze trzy dni płakałam z przerażenia ,miałam wrażenie ze te dwie kreseczki zabrały mi całe moje życie chociaż marzyłam o dziecku od 2 lat mam aktualnie 27 urodzę w wielu 28 jak wasze odczucia ?
reklama
MaDzIAaaaaa
Odpoczywaj będzie dobrzeWróciłam, mam leżeć czyli koniec pracy..
Podziel się: