A ja nie za dobrze. Brzuch mam cały czas jak skała, mogę tylko leżeć. Mały się bardzo boleśnie ciągle rusza. W ogóle już mnie wszystko ciągnie i boli jak tylko wstanę. Jutro mam ktg zobaczymy co się tam dzieje.Termin terminem, ale również prawidłowo jest chodzić 10 dni po i spokojnie sobie czekać w domku na rozwój akcji
Jutro ma być dzień przerwy, liczę, ze choć rozwarcie się powiększy lub może same wody odejdą…Cokolwiek.
Głupia cukrzyca ciążowa
A ty jak się dzisiaj czujesz??
reklama
A jak u Ciebie?Dziekuje Ci bardzo tak staram się nastawiać ale czasami już świruje. Właśnie mówię mężowi żeby tylko pilnował żebym nie spanikowała i kazał mi oddychać bo słyszałam ze pomaga. Cieszę się w sumie ze co by się nie działo to za max półtora tygodnia będzie już po wszystkim
Sylwestrowa
Fanka BB :)
Znam ten ból mocnych ruchów odpoczywaj w domku póki możesz, a nóż na ktg wyjdą ładne skurczeA ja nie za dobrze. Brzuch mam cały czas jak skała, mogę tylko leżeć. Mały się bardzo boleśnie ciągle rusza. W ogóle już mnie wszystko ciągnie i boli jak tylko wstanę. Jutro mam ktg zobaczymy co się tam dzieje.
No zobaczymy ale najbardziej boję się badania Gin. Ostatnio przez cały dzień nie mogłam się wyprostować po.Znam ten ból mocnych ruchów odpoczywaj w domku póki możesz, a nóż na ktg wyjdą ładne skurcze
Sylwestrowa
W szpitalu tyle razu badają, ze dziwne ze jeszcze chodzę prosto Po całym dniu ledwo siedzę na tyłku, a gdzie tu poródNo zobaczymy ale najbardziej boję się badania Gin. Ostatnio przez cały dzień nie mogłam się wyprostować po.
Biedna współczuję. Wlansie to jak ten poród przeżyć jak nas samo badanie tak boliW szpitalu tyle razu badają, ze dziwne ze jeszcze chodzę prosto Po całym dniu ledwo siedzę na tyłku, a gdzie tu poród
Sylwestrowa
U mnie szyjka jeszcze nie jest taka jak powinna być do porodu, dlatego lekarze musza trochę się nagrzebac żeby ją dobrze wymagać - niby dlatego tak to boli, polozna mi mówiłaBiedna współczuję. Wlansie to jak ten poród przeżyć jak nas samo badanie tak boli
Do tego mam tylko rozwarcie na 4 cm, im dalej tym pewnie będzie mniej bolało
koniczynka00
Zaciekawiona BB
Ja dzisiaj miałam wizytę kontrolna u gin. Wyglada na to ze od dwóch tygodni nic się nie zmieniło szyjka powiedział w miarę miękka 25mm. Jak nie urodzę sama to pod koniec tygodnia mam wywołanie. Także biorę się chyba za sprzątanie i uśmiechnę się do mężaA jak u Ciebie?
Oby tak było. A ja się czuje jak bym miała grypę jakaś. Źle mi się oddycha zalewają mnie takie zimne poty raz mi ciepło raz marznę.. To raczej nie objawy poroduU mnie szyjka jeszcze nie jest taka jak powinna być do porodu, dlatego lekarze musza trochę się nagrzebac żeby ją dobrze wymagać - niby dlatego tak to boli, polozna mi mówiła
Do tego mam tylko rozwarcie na 4 cm, im dalej tym pewnie będzie mniej bolało
Ostatnia edycja:
reklama
Klaudiaa123
Zaangażowana w BB
Jejku współczuję wam dziewczyny, te ostatnie dni przed porodem są bardzo ciężkie. Sama niedawno ledwo chodzilam i paskudnie się czułam, ale po porodzie wszystko mija. Jestem już tydzień po i czuję się coraz lepiej. Trzymajcie się dzielnie, jeszcze troszkę i wszystko wróci do normyOby tak było. A ja się czuje jak bym miała grypę jakaś. Źle mi się oddycha zalewają mnie takie zimne poty raz mi ciepło raz marznę.. To raczej nie objawy porodu
Podziel się: