A co u Ciebie? Jestes w szpitalu?Jeszcze ja zostałam, z terminem na dzisiaj. Jeżeli nie urodzę to w sobotę mam się zgłosić do szpitala z uwagi na cukrzycę. Na szczęście mój lekarz nie jest chyba fanem wywoływania. Poprzednio położył mnie również dwa dni po terminie a piątego dnia samo się zaczęło, chociaż byłam zła że leżę w szpitalu bez sensu
reklama
KatJak
Fanka BB :)
Miałam dokładnie tak samo, bez jedzenia, bez spania i na oxy tylko że mi nie pozwolili jeść.Najwiekszy tchórz na tym forum za niedługo ma jechać na porodówkę na oxy Nic nie spałam w nocy, teraz jeszcze na głodzie, wiec nie wiem skąd mam mieć siły by znieść skurcze a może i poród.
Jestem przerażona, te ich badania rozwarcia bolą w cholerę a gdzie tu do porodu
Boże, trzymajcie kciuki!
Trzymam kciuki mocno
Sylwestrowa
Leżę pod oxy już 2h, czyli półmetek.Trzymamy myślę, że jak będziesz słaba to podadzą Ci kroplówkę z glukozą, ale adrenalina i tak zrobi swoje i siły znajdziesz w odpowiednim momencie Ja przeżywam te wasze porody, jakbym sama rodziła znowu Pamiętaj już jesteś bardzo blisko spotkania z maluszkiem
Na początku brzuch się fajnie spinał - skurcze, ale coś rzadsze są już…No jeszcze jest czas, może ruszy
Właśnie była super szybka akcja na porodówce, babka zjechała i jedno w miarę ciche sapniecie i już było słychać krzyk dziecka niby bole miała od 4h.
Zjechała na ostatni moment
Sylwestrowa
Jak się czujemy mamuśka? OpowiadajMiałam dokładnie tak samo, bez jedzenia, bez spania i na oxy tylko że mi nie pozwolili jeść.
Trzymam kciuki mocno
Marzenie mieć taki poród jak ta kobieta!Leżę pod oxy już 2h, czyli półmetek.
Na początku brzuch się fajnie spinał - skurcze, ale coś rzadsze są już…No jeszcze jest czas, może ruszy
Właśnie była super szybka akcja na porodówce, babka zjechała i jedno w miarę ciche sapniecie i już było słychać krzyk dziecka niby bole miała od 4h.
Zjechała na ostatni moment
Ruszy ruszy zobaczysz
Jak się czujesz? Sorki za pytanie ale miałaś nacinane krocze?Miałam dokładnie tak samo, bez jedzenia, bez spania i na oxy tylko że mi nie pozwolili jeść.
Trzymam kciuki mocno
@Sylwestrowa jak tam? Wszytko w porządku?
Sylwestrowa
Nie ruszyło niby jakieś skurcze pokazywało, ale to za mało, żeby akcja się rozpoczęła….Ehh, w czwartek powtórka z rozrywki plus przebity pęcherz płodowy jak nic nie ruszy samo do tego czasu.Marzenie mieć taki poród jak ta kobieta!
Ruszy ruszy zobaczysz
Widocznie moje ciało i mały nie jesteśmy jeszcze gotowi do porodu i ta indukcja powoli robi się śmieszna…i bolesna
A jutro nic? Mówisz że w czwartek powtórka.Nie ruszyło niby jakieś skurcze pokazywało, ale to za mało, żeby akcja się rozpoczęła….Ehh, w czwartek powtórka z rozrywki plus przebity pęcherz płodowy jak nic nie ruszy samo do tego czasu.
Widocznie moje ciało i mały nie jesteśmy jeszcze gotowi do porodu i ta indukcja powoli robi się śmieszna…i bolesna
No bądź co bądź termin masz na sylwestra dopiero to może faktycznie fizjologicznie jeszcze nie ten czas.
Szkoda ze nie poszło ale głową do góry a może w nocy się coś zacznie, jak widać większość dziewczyn w nocy łapie.
reklama
Sylwestrowa
Termin terminem, ale również prawidłowo jest chodzić 10 dni po i spokojnie sobie czekać w domku na rozwój akcjiA jutro nic? Mówisz że w czwartek powtórka.
No bądź co bądź termin masz na sylwestra dopiero to może faktycznie fizjologicznie jeszcze nie ten czas.
Szkoda ze nie poszło ale głową do góry a może w nocy się coś zacznie, jak widać większość dziewczyn w nocy łapie.
Jutro ma być dzień przerwy, liczę, ze choć rozwarcie się powiększy lub może same wody odejdą…Cokolwiek.
Głupia cukrzyca ciążowa
A ty jak się dzisiaj czujesz??
Podziel się: