Ja z wiadomością czekam, aż będzie serduszko. Za to kompletnie nie wiem kiedy powiedzieć synkowi (5 lat), w szczególności że nie mam pojęcia jak zareaguje. A Wy kiedy mówicie swoim pociechom?Tak wewnętnie też bym chciała podzielić się tą radością z rodzicami, siostrą, ale rozsądek każe mi jeszcze trochę zaczekać...
reklama
Mocne kciuki żeby wszystko było w porządkuCześć dziewczyny. Ja już po szpitalu. Właśnie mnie wypuścili. Podawali mi nospe i zastrzyki, sprawdzali betę i robili 3 razy usg. Mam jajeczko z ciałkiem żółtym, brak zarodka. Według OM mam 5+6, ale stosowałam testy owulacyjne i wiem, że owulację miałam dwa dni później. Mam zgłosić się na kontrolę za tydzień, akurat mam ginekologa w piątek to może coś zobaczy. Boje się
wierzewmarzenia5
Fanka BB :)
u mnie 5+5 tez było ciałko i zarodek 2mm malutki tylkoTrzymamy kciuki żeby było ok[emoji110][emoji110][emoji110]
KasikP
Za wszystkie dzisiejsze wizyty napewno będzie dobrze Ja jutro
Powtarzam betę a wizytę mam na 21.04. @Ksoana ja mam 6 letnia córkę i narazie nie będziemy jej mówić bo nam nie da żyć z pytanie kiedy wykończy się urodzi Myśle ze
Będzie się bardzo cieszyć chciała rodzeństwo. Rodzicom powiem po wizycie a reszcie dopiero w okolicach czerwca. U mnie równo 5 tydzień wychodzi że mam najpóźniejszy termin ze wszystkich
Powtarzam betę a wizytę mam na 21.04. @Ksoana ja mam 6 letnia córkę i narazie nie będziemy jej mówić bo nam nie da żyć z pytanie kiedy wykończy się urodzi Myśle ze
Będzie się bardzo cieszyć chciała rodzeństwo. Rodzicom powiem po wizycie a reszcie dopiero w okolicach czerwca. U mnie równo 5 tydzień wychodzi że mam najpóźniejszy termin ze wszystkich
malwinka_s
Ja zaraz uciekam do pracy . Nie wiem jak wytrzymam pracować do wizyty u lekarza każdego dnia muszę chociaż jedną drzemkę w ciągu dnia zrobić bo inaczej padam na twarz a tu do 20 trzeba wytrzymać a jeszcze takie może nietypowe pytanie jak jest u was z seksem ? Ja mam baaardzo wielką ochotę ale boje się że coś sie stanie , że na początku lepiej odpuścić
Nigdy nie miałam problemu z tsh, mam nadzieję, ze i w ciąży nie będę go miałaTsh w pierwszym trymestrze max do 2,32 wiec minimalnie ponad normę, ale nie martw się sa kobietki którym tsh skacze ponad 5 na samym początku.
Ja niestety na seks dostałam zakaz od lekarza, ale libido mam zerowe, więc nawet o seksie nie myślę [emoji23]Ja zaraz uciekam do pracy . Nie wiem jak wytrzymam pracować do wizyty u lekarza [emoji16] każdego dnia muszę chociaż jedną drzemkę w ciągu dnia zrobić bo inaczej padam na twarz [emoji846] a tu do 20 trzeba wytrzymać [emoji16] a jeszcze takie może nietypowe pytanie [emoji16] jak jest u was z seksem ? Ja mam baaardzo wielką ochotę ale boje się że coś sie stanie , że na początku lepiej odpuścić [emoji846]
Ja mam 4 t 1 D wiec termin chyba po Tobie i tez mam 6 letnia córkę, która nie może się doczekac rodzeństwa. Przeciągnę ile się da, chociaż do 12 tyg. Ale będąc z nią w ciąży to już w 7 tyg podbrzusze miałam takie, ze spodnie ciążowe były potrzebne, a w 12 wyglądałam jak w 5 miesiącu w 26 myśleli, ze już koniec ciąży taki brzuch był a podobno kolejne ciąże szybciej widaćZa wszystkie dzisiejsze wizyty napewno będzie dobrze Ja jutro
Parcie na pęcherz to też mam wieksze niż zwykle. A tamto minęło, był to jednorazowy wybryk. Ale wstawałam w ta noc częściej do toalety może to też pomogło.Ja dziś w pracy na spotkaniu 4 godzinnym byłam 10 razy siusiu Mam mega parcie na pęcherz
reklama
Tez tak mam, brzuch boli jak na okres od owulacji, a z każdym dniem raz mocniej raz słabiej jajniki naprzemiennie i ciągnie do pachwin. Szczególnie przy kichaniu lub zmianie pozycji właśnie ale w poprzednich tez tak miałam wiec się nie martwięTez mam takie pobolewania. Ale przyrosty bety są ok więc się nie martwię
Podziel się: