reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

Tak wewnętnie też bym chciała podzielić się tą radością z rodzicami, siostrą, ale rozsądek każe mi jeszcze trochę zaczekać...
Ja z wiadomością czekam, aż będzie serduszko. Za to kompletnie nie wiem kiedy powiedzieć synkowi (5 lat), w szczególności że nie mam pojęcia jak zareaguje. A Wy kiedy mówicie swoim pociechom?

reklama
Cześć dziewczyny. Ja już po szpitalu. Właśnie mnie wypuścili. Podawali mi nospe i zastrzyki, sprawdzali betę i robili 3 razy usg. Mam jajeczko z ciałkiem żółtym, brak zarodka. Według OM mam 5+6, ale stosowałam testy owulacyjne i wiem, że owulację miałam dwa dni później. Mam zgłosić się na kontrolę za tydzień, akurat mam ginekologa w piątek to może coś zobaczy. Boje się 🤦
Mocne kciuki żeby wszystko było w porządku 🤞🤞🤞

✊🏻✊🏻✊🏻 Za wszystkie dzisiejsze wizyty napewno będzie dobrze ❤️❤️ Ja jutro
Powtarzam betę a wizytę mam na 21.04. @Ksoana ja mam 6 letnia córkę i narazie nie będziemy jej mówić bo nam nie da żyć z pytanie kiedy wykończy się urodzi 😁 Myśle ze
Będzie się bardzo cieszyć chciała rodzeństwo. Rodzicom powiem po wizycie a reszcie dopiero w okolicach czerwca. U mnie równo 5 tydzień wychodzi że mam najpóźniejszy termin ze wszystkich 😉

Ja zaraz uciekam do pracy . Nie wiem jak wytrzymam pracować do wizyty u lekarza 😁 każdego dnia muszę chociaż jedną drzemkę w ciągu dnia zrobić bo inaczej padam na twarz 🙂 a tu do 20 trzeba wytrzymać 😁 a jeszcze takie może nietypowe pytanie 😁 jak jest u was z seksem ? Ja mam baaardzo wielką ochotę ale boje się że coś sie stanie , że na początku lepiej odpuścić 🙂

Ja zaraz uciekam do pracy . Nie wiem jak wytrzymam pracować do wizyty u lekarza [emoji16] każdego dnia muszę chociaż jedną drzemkę w ciągu dnia zrobić bo inaczej padam na twarz [emoji846] a tu do 20 trzeba wytrzymać [emoji16] a jeszcze takie może nietypowe pytanie [emoji16] jak jest u was z seksem ? Ja mam baaardzo wielką ochotę ale boje się że coś sie stanie , że na początku lepiej odpuścić [emoji846]
Ja niestety na seks dostałam zakaz od lekarza, ale libido mam zerowe, więc nawet o seksie nie myślę [emoji23]

✊🏻✊🏻✊🏻 Za wszystkie dzisiejsze wizyty napewno będzie dobrze ❤️❤️ Ja jutro
Powtarzam betę a wizytę mam na 21.04. @Ksoana ja mam 6 letnia córkę i narazie nie będziemy jej mówić bo nam nie da żyć z pytanie kiedy wykończy się urodzi 😁 Myśle ze
Będzie się bardzo cieszyć chciała rodzeństwo. Rodzicom powiem po wizycie a reszcie dopiero w okolicach czerwca. U mnie równo 5 tydzień wychodzi że mam najpóźniejszy termin ze wszystkich 😉
Ja mam 4 t 1 D :D wiec termin chyba po Tobie i tez mam 6 letnia córkę, która nie może się doczekac rodzeństwa. Przeciągnę ile się da, chociaż do 12 tyg. Ale będąc z nią w ciąży to już w 7 tyg podbrzusze miałam takie, ze spodnie ciążowe były potrzebne, a w 12 wyglądałam jak w 5 miesiącu ;) w 26 myśleli, ze już koniec ciąży taki brzuch był 🙈 a podobno kolejne ciąże szybciej widać :D

reklama
Tez mam takie pobolewania. Ale przyrosty bety są ok więc się nie martwię
Tez tak mam, brzuch boli jak na okres od owulacji, a z każdym dniem raz mocniej raz słabiej jajniki naprzemiennie i ciągnie do pachwin. Szczególnie przy kichaniu lub zmianie pozycji właśnie :) ale w poprzednich tez tak miałam wiec się nie martwię

Do góry