reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Na boku również brzuch, więzadła mi ciągną, ale układam sobie pod brzuch poduszkę 😄 W nocy śpię w wielkim rogalu ale za dnia w salonie to ani rusz bez arsenału poduszek na kanapie 😅 Pies obrażony, bo najlepiej to by na mnie leżała, kot zdziwiony, bo zabieram „jej” poduszki a mąż już na resztkach, bo mówi, ze nie może sie doczekać az w końcu zaśniemy przytuleni jak przed trzecim trymestrem😂 Ułożenie sie w wygodnej pozycji wymaga troszkę czasu 😏
Ja tego Rogala nie mam długo zwlekałam z zakupem a potem stwierdziłam że się już nie opłaca 😅 też optoczona poduszkami kołdra między nogami najlepiej było by mieć jeszcze jedna żeby się przykryć 🥴
Ja to dziewczyny marze o tym żeby się na brzuchu położyc!! To jest moja ulubiona pozycja do spania!

Ja tego Rogala nie mam długo zwlekałam z zakupem a potem stwierdziłam że się już nie opłaca 😅 też optoczona poduszkami kołdra między nogami najlepiej było by mieć jeszcze jedna żeby się przykryć 🥴
Ja to dziewczyny marze o tym żeby się na brzuchu położyc!! To jest moja ulubiona pozycja do spania!
Ten rogal też się przydaje potem do karmienia maluszka. Ja korzystałam przy pierwszym dziecku. A teraz wyciągnęłam z myślą, że będę spać na nim, ale nie użyłam ani razu, tylko dzieci się bawią nim heh 😀

ja tez dziś byłam na ktg, No i tak samo brak skurczy :/
Ja w zeszłym tyg miałam 4 razy ktg i na każdym były jakieś skurcze a dziś cisza. Jednak mam świadomość że to tylko 30 min z całego dnia ...
Mi koleżanka dala tego rogala i chwała jej za to! Ja nie wyobrażam sobie już spać bez niego :)
Nie byłabym tego taka pewna 😂 Oby nie w Sylwestra, do bani z urodzinami tak samo jak w Wigilie 😒
Ale z drugiej strony pomysl że Wigilia i sylwester to takie troszkę wyróżnienie :) ja bym się cieszyła. Tylko może ja inaczej na to patrzę bo sama jestem z końca grudnia :) dokładnie z 29.12, gdyby synek się wtedy też urodził to bym była najszczesliwsza z takiego prezentu 🥰

reklama
Nie byłabym tego taka pewna 😂 Oby nie w Sylwestra, do bani z urodzinami tak samo jak w Wigilie 😒
Chyba bym wolała w sylwestra niż wigilie. W wigilie masz już prezent to potem dostaniesz drugi 😂 a poza tym w sylwestra zawsze jakaś imprezka jest jak już będzie starszy ze znajomymi, a wigila to siedzisz ze zgredami w domu. 🙄😅

Do góry