Klaudiaa123
Zaangażowana w BB
Do końca roku to już chyba wszystkie urodzimy a zostało już zaledwie 10 dni. Trzeba uzbroić się w cierpliwość
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tego Rogala nie mam długo zwlekałam z zakupem a potem stwierdziłam że się już nie opłaca też optoczona poduszkami kołdra między nogami najlepiej było by mieć jeszcze jedna żeby się przykryćNa boku również brzuch, więzadła mi ciągną, ale układam sobie pod brzuch poduszkę W nocy śpię w wielkim rogalu ale za dnia w salonie to ani rusz bez arsenału poduszek na kanapie Pies obrażony, bo najlepiej to by na mnie leżała, kot zdziwiony, bo zabieram „jej” poduszki a mąż już na resztkach, bo mówi, ze nie może sie doczekać az w końcu zaśniemy przytuleni jak przed trzecim trymestrem Ułożenie sie w wygodnej pozycji wymaga troszkę czasu
Ten rogal też się przydaje potem do karmienia maluszka. Ja korzystałam przy pierwszym dziecku. A teraz wyciągnęłam z myślą, że będę spać na nim, ale nie użyłam ani razu, tylko dzieci się bawią nim hehJa tego Rogala nie mam długo zwlekałam z zakupem a potem stwierdziłam że się już nie opłaca też optoczona poduszkami kołdra między nogami najlepiej było by mieć jeszcze jedna żeby się przykryć
Ja to dziewczyny marze o tym żeby się na brzuchu położyc!! To jest moja ulubiona pozycja do spania!
Nie byłabym tego taka pewna Oby nie w Sylwestra, do bani z urodzinami tak samo jak w WigilieDo końca roku to już chyba wszystkie urodzimy a zostało już zaledwie 10 dni. Trzeba uzbroić się w cierpliwość
Dokładnie- wygodny fotel i właśnie rogalik do karmieniaTen rogal też się przydaje potem do karmienia maluszka. Ja korzystałam przy pierwszym dziecku. A teraz wyciągnęłam z myślą, że będę spać na nim, ale nie użyłam ani razu, tylko dzieci się bawią nim heh
Ja mam przeczucia, że w Wigilię urodzę mógłby dzisiaj się wykluć, bo mój mąż idzie za dwa dni na 2 doby do pracy i będę zdana na teściów..Nie byłabym tego taka pewna Oby nie w Sylwestra, do bani z urodzinami tak samo jak w Wigilie
Ja w zeszłym tyg miałam 4 razy ktg i na każdym były jakieś skurcze a dziś cisza. Jednak mam świadomość że to tylko 30 min z całego dnia ...ja tez dziś byłam na ktg, No i tak samo brak skurczy :/
Mi koleżanka dala tego rogala i chwała jej za to! Ja nie wyobrażam sobie już spać bez niegoJa tego Rogala nie mam długo zwlekałam z zakupem a potem stwierdziłam że się już nie opłaca też optoczona poduszkami kołdra między nogami najlepiej było by mieć jeszcze jedna żeby się przykryć
Ja to dziewczyny marze o tym żeby się na brzuchu położyc!! To jest moja ulubiona pozycja do spania!
Ale z drugiej strony pomysl że Wigilia i sylwester to takie troszkę wyróżnienie ja bym się cieszyła. Tylko może ja inaczej na to patrzę bo sama jestem z końca grudnia dokładnie z 29.12, gdyby synek się wtedy też urodził to bym była najszczesliwsza z takiego prezentuNie byłabym tego taka pewna Oby nie w Sylwestra, do bani z urodzinami tak samo jak w Wigilie
Ja taki do karmienia mam ale on jest za mały żebym ja mogła na nim spaćTen rogal też się przydaje potem do karmienia maluszka. Ja korzystałam przy pierwszym dziecku. A teraz wyciągnęłam z myślą, że będę spać na nim, ale nie użyłam ani razu, tylko dzieci się bawią nim heh
Chyba bym wolała w sylwestra niż wigilie. W wigilie masz już prezent to potem dostaniesz drugi a poza tym w sylwestra zawsze jakaś imprezka jest jak już będzie starszy ze znajomymi, a wigila to siedzisz ze zgredami w domu.Nie byłabym tego taka pewna Oby nie w Sylwestra, do bani z urodzinami tak samo jak w Wigilie