No właśnie też mi to mówił że później tak nie boli przy karmieniuHartuj hartuj później przy karmieniu łatwiej
Ja od 2 tyg hartowalam i serio dużo lżej niż przy pierwszym dziecku
reklama
Jak się czujesz mamusia też bym chciała taki szybki poródHartuj hartuj później przy karmieniu łatwiej
Ja od 2 tyg hartowalam i serio dużo lżej niż przy pierwszym dziecku
Biedna 160 to jeszcze jest w normie, no ale już górna granica to niech poobserwuja. A jak dzidziuś? Rusza się?A ja po ktg. Teraz wyszły dwa skurcze ale tętno dziecka za wysokie bo 160 i chcą mnie na oddział do obserwacji. Ogarnę się w domu i jadę...
Dalej od środy leci mi krew po badaniu. Dziś żadne lekarz mnie nie zbadał tylko po samym ktg
KatJak
Fanka BB :)
Właśnie ruszał się za bardzo , kazali mi zmienić pozycję i trochę się uspokoił. Ale powiem Wam że ja tych ruchów tak nie czułam intensywnie.Biedna 160 to jeszcze jest w normie, no ale już górna granica to niech poobserwuja. A jak dzidziuś? Rusza się?
No to chyba dobrze, że jest aktywnyWłaśnie ruszał się za bardzo , kazali mi zmienić pozycję i trochę się uspokoił. Ale powiem Wam że ja tych ruchów tak nie czułam intensywnie.
Sylwestrowa
Jak się hartuje?Już miałam. Szyjka się powoli skraca, rozwarcie mówi że takie minimalne może na 1cm. Czyli wszystko się może zdarzyć może się rozkręcić a mogę tak i do stycznia chodzić . A tak wszystko dobrze. Mówi że jak chce spróbować przyspieszyć to można hartować sutki. Wtedy wytwarza się naturalna oksytocyna.
Z moich leci ciagle siara, jak zacznę je jeszcze macać czy coś to dopiero będzie wylew
Sylwestrowa
Krew w żywym kolorze czy bardziej brązowa czy różowa?A ja po ktg. Teraz wyszły dwa skurcze ale tętno dziecka za wysokie bo 160 i chcą mnie na oddział do obserwacji. Ogarnę się w domu i jadę...
Dalej od środy leci mi krew po badaniu. Dziś żadne lekarz mnie nie zbadał tylko po samym ktg
To tętno cały czas się utrzymywało czy pojedyncze skoki? Od razu na oddział?
Sylwestrowa
Koleżanka z sali jak leżałam miała tętno u córki 170-180 i godzinę później się okazało przy badaniu, ze miała już rozwarcie na 8cm Także może i u ciebie już się mały szykuje do wyjściaWłaśnie ruszał się za bardzo , kazali mi zmienić pozycję i trochę się uspokoił. Ale powiem Wam że ja tych ruchów tak nie czułam intensywnie.
reklama
Sylwestrowa
Albo jak jest to krew ze śluzem to się szyjka podobno skraca…Oj coś czuje, ze ktoś na święta już wyjdzie do domku w zwiększonym gronieKrew w żywym kolorze czy bardziej brązowa czy różowa?
To tętno cały czas się utrzymywało czy pojedyncze skoki? Od razu na oddział?
Podziel się: