reklama
Pylylylyp
Aktywna w BB
Nie wiem czy głupio czy nie . Dziewczyny z rejestracji obastawialy ze wrócę o 2 w nocy . Ale ja wiedziałam ze będę szybciej ..Gratulacje Wszystkiego dobrego dla Was Jak ma na imię malutki? A tak w ogóle to niefajnie, że tak wcześniej Cię odesłali. Pewnie im głupio było co?
i tak serio mój poród razem z przyjęciem na oddział trwał jakieś pół h . Wiec wszystkim tego życzę !
Sylwestrowa
Fanka BB :)
Słyszałam, ze drugi i kolejny poród zawsze jest szybszy niż pierwszy Ja pierworódka ale dziękuje, może się spełni choć w połowieNie wiem czy głupio czy nie . Dziewczyny z rejestracji obastawialy ze wrócę o 2 w nocy . Ale ja wiedziałam ze będę szybciej ..
i tak serio mój poród razem z przyjęciem na oddział trwał jakieś pół h . Wiec wszystkim tego życzę !
Gratulacje zdrówka dla wasWróciłam po półtorej h do szpitala . Miałam już 7cm rozwarcia . Malutki urodził się o 23:27
Klaudiaa123
Zaangażowana w BB
Super, że tak szybko się udało urodzić i bez nacinania Gratulacje wielkie Tak czułam, że się rozkręci u Ciebie, skoro tak częste i bolesne były skurcze. Przypomniało mi to mój pierwszy poród, bolało już jak nie wiem co, rozwarcie prawie zerowe, na ktg mało się pisalo. Kazali iść spać o 23, a o 3 urodziłam Jak nie ma rozwarcia to często odsyłają, mimo że kobieta skręca się już z bólu. Dobrze, że na czas do szpitala zdazyliscieWiedziałam ze dziś tam wrócę tyle tylko ze paliwo się zużyło
Synek będzie Tymon
3390g i 53cm
Poród szybki , obyło się bez nacinania
No ja w godzinach szczytu mam prawie godzinę jazdy do szpitala. Jak by mnie tak odesłali to chyba byśmy ledwie dojechaliSuper, że tak szybko się udało urodzić i bez nacinania Gratulacje wielkie Tak czułam, że się rozkręci u Ciebie, skoro tak częste i bolesne były skurcze. Przypomniało mi to mój pierwszy poród, bolało już jak nie wiem co, rozwarcie prawie zerowe, na ktg mało się pisalo. Kazali iść spać o 23, a o 3 urodziłam Jak nie ma rozwarcia to często odsyłają, mimo że kobieta skręca się już z bólu. Dobrze, że na czas do szpitala zdazyliscie
Tez was tak głowa dziś boli ?
Sylwestrowa
Fanka BB :)
Dzisiaj głowa nie ćmi, ale dzień jeszcze długi Po ostatnich dniach czekam az znów zacznie mnie bolec podbrzusze Na która masz dzisiaj gina?No ja w godzinach szczytu mam prawie godzinę jazdy do szpitala. Jak by mnie tak odesłali to chyba byśmy ledwie dojechali
Tez was tak głowa dziś boli ?
Już miałam. Szyjka się powoli skraca, rozwarcie mówi że takie minimalne może na 1cm. Czyli wszystko się może zdarzyć może się rozkręcić a mogę tak i do stycznia chodzić . A tak wszystko dobrze. Mówi że jak chce spróbować przyspieszyć to można hartować sutki. Wtedy wytwarza się naturalna oksytocyna.Dzisiaj głowa nie ćmi, ale dzień jeszcze długi Po ostatnich dniach czekam az znów zacznie mnie bolec podbrzusze Na która masz dzisiaj gina?
Pylylylyp
Aktywna w BB
Hartuj hartuj później przy karmieniu łatwiejJuż miałam. Szyjka się powoli skraca, rozwarcie mówi że takie minimalne może na 1cm. Czyli wszystko się może zdarzyć może się rozkręcić a mogę tak i do stycznia chodzić . A tak wszystko dobrze. Mówi że jak chce spróbować przyspieszyć to można hartować sutki. Wtedy wytwarza się naturalna oksytocyna.
Ja od 2 tyg hartowalam i serio dużo lżej niż przy pierwszym dziecku
reklama
A też mnie jakos dziś mocniej badał tak jak dziewczyny wcześniej pisały. I też mnie teraz trochę boli podbrzusze ale nie mam żadnych plamień.Dzisiaj głowa nie ćmi, ale dzień jeszcze długi Po ostatnich dniach czekam az znów zacznie mnie bolec podbrzusze Na która masz dzisiaj gina?
Podziel się: