Dzidziusiowi za dobrze w brzuszku u mamyPrzeszla cala kroplowka, nic ani ciut nie drgnelo. Wracam zaraz znowu na patologie ciazy...
reklama
Ale zobacz ostanio się bałaś że za szybko zaczniesz rodzić a się udało! Teraz już masz zielone światło dzidziuś jest bezpieczny to najważniejsze! A porodu nie przeskoczymy trzeba to wziąć na klatę@KatJak ja codziennie ostatnio budzę się z myślą „Jezu, byle nie dziś”
Czuje się gotowa może w 40%…a czas leci jak z procy, do terminu wywołania 11 dni zostało
KatJak
Fanka BB :)
Tylko że ja w nocy nie mam żadnej wkładki . Ale fakt pierwszy raz mi się takie coś zdarzyło.Te sny w ciąży są takie realiztyczne! To rzeczywiście masz te upławy mocne. Mi jakoś ostanio dość mocno się ograniczyły co jest trochę dziwne.. Tzn z jedne strony czuje się komfortowo że ich nie ma ale z drugiej nie wiem czy to normalne
Z tymi uplawami to ja nie wiem co jest normą. Ech obyśmy jak najszybciej zdrowo się rozpakowaly
Ja jak miałam takie mocniejsze to zaczęłam zakładać. Zawsze spałam w piżamie bez bielizny ale tu mnie to już przerosłoTylko że ja w nocy nie mam żadnej wkładki . Ale fakt pierwszy raz mi się takie coś zdarzyło.
Z tymi uplawami to ja nie wiem co jest normą. Ech obyśmy jak najszybciej zdrowo się rozpakowaly
Sylwestrowa
To teraz pewnie dzień przerwy i na kolejny znowu oxy?Przeszla cala kroplowka, nic ani ciut nie drgnelo. Wracam zaraz znowu na patologie ciazy...
KatJak
Ja tylko w majtkach ale teraz się zastanawiam czy pampersa nie zakładać w środę się zapytam mojej gin o te upławyJa jak miałam takie mocniejsze to zaczęłam zakładać. Zawsze spałam w piżamie bez bielizny ale tu mnie to już przerosło
Sylwestrowa
No wiem Staram się nakręcić pozytywnie, ale jak jest się całe życie panikarą i pesymistą to weź się nastaw, ze będzie dobrze i dasz radę Chciałabym być z tych matek co się doczekać nie mogą az wezmą dziecko w ramiona, ja się porodu boje jak jakiegoś zła koniecznego zapominając, ze przecież taki piękny finał po tym bólu czeka…Ale zobacz ostanio się bałaś że za szybko zaczniesz rodzić a się udało! Teraz już masz zielone światło dzidziuś jest bezpieczny to najważniejsze! A porodu nie przeskoczymy trzeba to wziąć na klatę
Zobaczymy dziś na badaniu czy szyjka zeszła w dół lub coś wtedy dopiero się osr** ze strachu
Sylwestrowa
Ja od początku ciąży nosze wkładki 24/7 (już zapomniałam jak to jest spać bez bielizny - bo w staniku również muszę, bo najpierw bolały bez podtrzymania a potem siara ). Na samych majtkach nie widac dobrze co to za upławy plus musiałabym je chyba zmieniać z 10 razy na dobę, bo jak choć trochę mi poleci to mną wzdryga na myśl, ze miałabym z tym chodzić az do prysznica
Sylwestrowa
Az tak poleciało ?Wykończymy się a już jesteśmy na mecie prawie
Ja jak wstaje wcześnie to idę do salonu jak mąż pije kawkę i sobie z nim siedzę, dziś się podnoszę a tam mokra plama na kanapie już panika że pewnie wody. Ale mąż mnie uspokoił i potem to przemyślałam i to chyba te upławy po całej nocy zleciały. Jest ich rzeczywiście jeszcze więcej. Poszłam dalej spać i co ? Przyśniło mi się że wody odeszły.
Mi się codziennie śni coś z ciąża bądź porodem, mózg nawet w nocy pracuje
reklama
Bakuś
Zaangażowana w BB
Jak nie bedzie po korek zawalona porodowka to tak jutro znowu kolejna proba. Nie chce pytac nawet co bedzie jak znowu nie wyjdzie. Na pocieszenie teraz zazeram sie slodyczamiTo teraz pewnie dzień przerwy i na kolejny znowu oxy?
Podziel się: