reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

Też bardzo się boje samotnego porodu.
I też nie mam laktatora bo nie wiem jaki wybrać... Czy ręczny czy elektryczny. Są opinie różne.

Mój też się boi 😁 ciągle powtarza że jak on to przeżyje 🙈 a co ja mam powiedzieć.

A propos magnezu to w jakiej dawce bierzecie?
Laktator chce kupić na black friday 😎😎 i na pewno elektryczny. Składniam się ku neno duo. Zobaczymy jeszcze.
Magnez biorę magne b6 3 razy dziennie.

reklama
Patrzcie jakie robią akcje. Zrobiłam zdjęcie laktatora miesiąc temu i dzisiaj. Różnica 100zl a na black friday założę się że zrobią super promocja minus 100zl 🙈
Screenshot_20211104_173957_com.android.chrome.jpg
Screenshot_20211010_181815_com.android.chrome.jpg

Jak się dziś czujecie ?
Czy tylko ja mam coraz częstsze bole podbrzusza jak na okres? 🙄
2 dni temu miałam badaną szyjkę, bo niepokoiły mnie te bole brzucha i od tego czasu plamie na brązowo i brzuch jeszcze częściej boli 🤦‍♀️ Leżę i leżę i czekam aż w końcu to plamienie ustąpi, bo się boje cokolwiek robić.
Ktoś ma podobnie ? 😕

Jak się dziś czujecie ?
Czy tylko ja mam coraz częstsze bole podbrzusza jak na okres? 🙄
2 dni temu miałam badaną szyjkę, bo niepokoiły mnie te bole brzucha i od tego czasu plamie na brązowo i brzuch jeszcze częściej boli 🤦‍♀️ Leżę i leżę i czekam aż w końcu to plamienie ustąpi, bo się boje cokolwiek robić.
Ktoś ma podobnie ? 😕
Ja poza zmęczeniem, zgaga, wymiotami i bólem kręgosłupa czuje się nawet ok. Może pojedź do szpitala? Z takimi plamieniami i bólami brzucha to chyba nie ma żartów... 😟 Może zostawia Cię na obserwacji na parę dni, ale przynajmniej będziesz pod stała opieka?

Ja poza zmęczeniem, zgaga, wymiotami i bólem kręgosłupa czuje się nawet ok. Może pojedź do szpitala? Z takimi plamieniami i bólami brzucha to chyba nie ma żartów... 😟 Może zostawia Cię na obserwacji na parę dni, ale przynajmniej będziesz pod stała opieka?
Myśle, ze to plamienie na brązowo jest przez badanie szyjki, w 32 tc jest pewnie bardziej wrażliwa na dotyk 🤔 A ból jak ja okres to nie oznaka, ze macica się rozciąga, bo dziecko rośnie itp?

reklama
Odnośnie laktatorów to wyczytałam, że jest ok Neno Uno. Jest to laktator elektryczny i cena naprawdę w porządku. Macie o nim jakieś opinie lub używałyście?

Do góry