reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

Też bardzo się boje samotnego porodu.
I też nie mam laktatora bo nie wiem jaki wybrać... Czy ręczny czy elektryczny. Są opinie różne.

Mój też się boi 😁 ciągle powtarza że jak on to przeżyje 🙈 a co ja mam powiedzieć.

A propos magnezu to w jakiej dawce bierzecie?
Laktator chce kupić na black friday 😎😎 i na pewno elektryczny. Składniam się ku neno duo. Zobaczymy jeszcze.
Magnez biorę magne b6 3 razy dziennie.

reklama
Patrzcie jakie robią akcje. Zrobiłam zdjęcie laktatora miesiąc temu i dzisiaj. Różnica 100zl a na black friday założę się że zrobią super promocja minus 100zl 🙈
Screenshot_20211104_173957_com.android.chrome.jpg
Screenshot_20211010_181815_com.android.chrome.jpg

Jak się dziś czujecie ?
Czy tylko ja mam coraz częstsze bole podbrzusza jak na okres? 🙄
2 dni temu miałam badaną szyjkę, bo niepokoiły mnie te bole brzucha i od tego czasu plamie na brązowo i brzuch jeszcze częściej boli 🤦‍♀️ Leżę i leżę i czekam aż w końcu to plamienie ustąpi, bo się boje cokolwiek robić.
Ktoś ma podobnie ? 😕

Jak się dziś czujecie ?
Czy tylko ja mam coraz częstsze bole podbrzusza jak na okres? 🙄
2 dni temu miałam badaną szyjkę, bo niepokoiły mnie te bole brzucha i od tego czasu plamie na brązowo i brzuch jeszcze częściej boli 🤦‍♀️ Leżę i leżę i czekam aż w końcu to plamienie ustąpi, bo się boje cokolwiek robić.
Ktoś ma podobnie ? 😕
Ja poza zmęczeniem, zgaga, wymiotami i bólem kręgosłupa czuje się nawet ok. Może pojedź do szpitala? Z takimi plamieniami i bólami brzucha to chyba nie ma żartów... 😟 Może zostawia Cię na obserwacji na parę dni, ale przynajmniej będziesz pod stała opieka?

Ja poza zmęczeniem, zgaga, wymiotami i bólem kręgosłupa czuje się nawet ok. Może pojedź do szpitala? Z takimi plamieniami i bólami brzucha to chyba nie ma żartów... 😟 Może zostawia Cię na obserwacji na parę dni, ale przynajmniej będziesz pod stała opieka?
Myśle, ze to plamienie na brązowo jest przez badanie szyjki, w 32 tc jest pewnie bardziej wrażliwa na dotyk 🤔 A ból jak ja okres to nie oznaka, ze macica się rozciąga, bo dziecko rośnie itp?

reklama
Odnośnie laktatorów to wyczytałam, że jest ok Neno Uno. Jest to laktator elektryczny i cena naprawdę w porządku. Macie o nim jakieś opinie lub używałyście?

Do góry